На 11.10.2017г. в Park Center Sofia ще се проведе ежегодното

...
На 11.10.2017г. в Park Center Sofia ще се проведе ежегодното
Коментари Харесай

Ревю-спектакъл в подкрепа на Националната кампания на KWIAT за профилактика на детското зрение

На 11.10.2017г. в Park Center Sofia ще се организира годишното събитие, проведено от българската марка очила KWIAT във връзка Националната акция на KWIAT за профилактика на детското зрение.
То ще бъде под формата на ревю-спектакъл, в който изявени спортисти и известни персони ще дефилират с очила KWIAT в поддръжка на акцията.

Йордан Йовчев и Тереза Маринова за поредна година ще се включат в дефилето, а с тях ще има и редица известни персони с децата си. Сред тях са кралицата на хубостта Евгения Калканджиева, прелестната Гери Дончева и други Индивидуалните състезателки на България по художествена гимнастика, измежду които са и Невяна Владинова и Катрин Тасева, ще се включат със комбиниране, особено основано за това събитие. Водещ тази година ще бъде изпълнителят Георги Енчев, който ще се погрижи гостите да се забавляват оптимално. Изненадата за 2017 година, е че надарените деца от Арт компания “Нови звезди” ще открият и закрият събитието с две прочувствени музикални осъществявания.

Националната акция на KWIAT за профилактика на детското зрение се провежда за пета поредна година и нейната цел е да разпространява нуждата от постоянна профилактика на детското зрение. За да се реализира тази цел, всички деца и младежи на възраст от 6 до 18 година могат да се възползват от безвъзмезден очен скрининг в медицински центрове и оптики в цялата страна.

Погрижете се за зрението на децата си – то е скъпо!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР