На 10 януари 2024 г. изтича срокът, който Община Варна

...
На 10 януари 2024 г. изтича срокът, който Община Варна
Коментари Харесай

Последен ден за подаване на документи от кандидати да работят в пресцентъра на Община Варна

На 10 януари 2024 година изтича срокът, който Община Варна разгласи за присъединяване в състезанията за специалисти в пресцентъра на институцията. Припомняме, че бяха оповестени два състезанието - за основен и за старши специалист в отдел „ Пресцентър, връзки с обществеността и протокол “ към дирекция „ Канцелария на кмета “ при Община Варна. 

Изискванията за заемане на длъжността са: степен на приключено обучение – бакалавър, професионална област – връзки с обществеността, публични връзки, публицистика или лингвистика. 

За основния специалист са нужни две години, а за старши специалиста – една година професионален опит. Допълнителни условия и за двете длъжности са притежаване на западноевропейски език, доста добра компютърна просветеност и дарба за работа с офис техника. 

Съгласно длъжностната характерност, бъдещите чиновници би трябвало да работят за реализиране на гласност, неприкритост и публичен авторитет на активността на Общината. Те ще вземат участие при подготовката на постоянните брифинги, конференции на кмета, изявленията и информация за медийни изявления. Ще изготвят и прессъобщения на български и непознат език.

Длъжността изисква още да се обезпечава осъществяването на цялата протоколна активност, обвързвана с провеждането на мероприятия, в които Община Варна е основател или участник. 
Съгласно длъжностната характерност, искащите ще би трябвало да поддържат базата данни в уеб страницата на община Варна

Документите за присъединяване в състезанията се показват в период до 17:30 часа на 10.01.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” № 43 в Информационен център на Община Варна, ет.1 персонално от претендентите.

Допускането до присъединяване в събеседването ще се извърши от комисия, която ще дефинира датата и мястото на провеждането му. 

Повече информация на адрес: https://varna.bg/bg/1076
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР