На 10 септември Меркурий, който е във въздушният знак Везни

...
На 10 септември Меркурий, който е във въздушният знак Везни
Коментари Харесай

От събота до изборите Меркурий е ретрограден! Бъдете отворени за промяна и нови знания

На 10 септември Меркурий, който е във въздушният знак Везни стартира да забавя своя ход, тъй като му следва нов назадничав интервал, който ще продължи до 2 октомври. Ретрограден Меркурий във въздушен знак е от изгода за всеки, който има рождено слънце или асцендент във въздушен знак – Близнаци, Везни и Водолей.

Това е положително време за йога и дихателни практики - такива извършения ще оказват помощ да се концентрира неспокойният разум, изпълнен с безредни мисли. Избягвайте ненужните диалози, които не водят до на никое място. Колкото повече разнообразни проблеми се пробвате да разрешите, толкоз по-лесно е да извършите неточности. Старайте се също да не вземате прибързани решения, защото може да пропускате значима информация, по-късно да излязат нови обстоятелства.

Това не е най-хубавото време за закупуване на коли или компютри, за тяхното преинсталиране. Ако имате избор да планирате интервенция, прескочете този интервал. Не подписвайте контракти, не сключвайте брак, не се предлага постъпване на нова работа.

Ретрограден Меркурий във Везни – знакът на партньорството – може да върне старите любови в живота ви. Няма гаранция несъмнено за това. Такава обстановка може да се употребява за помиряване или за дефинитивна разлъка. Ако съществено желаете да съживите остаряла любовна връзка, не чакайте инцидентна среща. Обадете се, потърсете контакт. Везните са знак, който се свързва най-вече със справедливостта и честността. Когато тук се движи назадничав Меркурий, имате късмет да коригирате неточности. Ако пък връзката се нуждае от главен ремонт, в този момент е превъзходен миг да го извършите.

По време на ретроградния интервал на тази планета проблемите са склонни да ескалират бързо. Ето още комплекс от ограничения за оцеляване в интервала на назадничав Меркурий:

Опитайте се да не се тревожите прекалено много за резултатите.

Бъдете отворени за смяна и нови познания – Промените са неизбежни. Да бъдете гъвкави е превъзходен метод да се справите с назадничав Меркурий.

Мислете положително. Опитайте се да запазите мозъка си явен - Ретроградният Меркурий понякога ни завърта на някакъв чудноват " винт ", изваждайки ни от зоната ни на комфорт. Не се тревожете от това какво може да се обърка. Отидете и общувайте с тези хора, които ви дават оптимизъм и жизнеспособност. И също доста потребно нещо е да стимулирате мозъка, като се занимавате с обичана активност или занимание. Повтарянето на позитивни думи и мисли по време на назадничав интервал има огромна мощ.

Отървете се от перфекционизма - Анализирайте детайлите, само че не се вкопчвайте в тях. Тенденцията да се демонстрира нараснало внимание към детайлите е заложена в силата на Меркурий, а в ретроградна фаза се трансформира просто в някаква фикс идея. Изберете си нова посока и се фокусирайте върху нея. Ако сте измъчвани от желанието да угодите на другите, тогава е по-добре да разберете, че даже с великански старания няма да извършите всички щастливи. В последна сметка можете старайте се да угодите на себе си.

Мислете положително, затворете мозъка съм към отрицателни мисли - Меркурий е прелестна планета, когато предизвиква мозъка да мисли с ентусиазъм, само че има късмет в неговата ретроградна фаза да бъдете преследвани от остарели проблеми. Сякаш скритите скелети излизат от дрешника. Може да се случи след по какъв начин сте срещнали някого от вашето минало или по-скоро вследствие на скрита неустановеност в обстановка, която изисква от вас да я преосмислите.

Пътят към триумфа може да бъде намирането на нова алтернатива. Многообразието е визитната картичка на Меркурий. В последна сметка, като се заемете да разглеждате нови решения на казуса, няма да загубите фокус. Напротив, ще стане като глътка пресен въздух да мислите за нова работа, нова тематика за проучване или нова посока за развиване.

Приложете „ розовият звук “ - това е просто хубави повтарящи се звуци изпълвайки вашия дом, когато сте там сами. Това може да бъде тиха, нежна музика, успокояващи звуци от природата или някакъв различен тон, който основава резултат на централизация. Звуковите талази могат да ви запазят спокойни, релаксирани. Друго преимущество е, че могат да подобрят съня ви.

Жертването на минали житейски прекарвания за нови може да бъде просто рецепта за по-голямо благополучие.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР