На 10 септември 2020 г. EVN достави част от основното

...
На 10 септември 2020 г. EVN достави част от основното
Коментари Харесай

EVN монтира абсорбционна машина в изграждащия се нов диспечерски център в Пловдив

На 10 септември 2020 година EVN достави част от главното съоръжение за изграждащия се сега в Пловдив нов диспечерски център за ръководство на електроразпределителната мрежа за цяла Югоизточна България. Новата постройка е ситуирана на ул. " Васил Левски " в Пловдив, наоколо до входа на EVN Топлофикация.

Доставена беше абсорбционна машина (водоохлаждащ агрегат), позволяваща централно изстудяване на постройката през лятото чрез топлопреносната мрежа на EVN Топлофикация. Абсорбционната машина прави преобразуването на топлинната сила в сила за изстудяване. По този метод тя поддържа оптимално дейно параметрите на микроклимата в постройката през летните месеци.

Абсорбционният елемент е особено направен поради спецификите на плана. Той е с оперативно тегло 2400 кг, с размери 2,5х1,3х1,6 м. и беше инсталиран в абонатната станция на постройката. Неговата стойност е 250 000 лева.

Проектът за нов Диспечерски център на Електроразпределение Юг планува да бъде построена нова и съвременна двуетажна постройка, с опция за места за над 40 сътрудника. Общата инвестиция е за 4 млн. лева Срокът на създаване е месец май 2021 г.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР