На 10 март 2022 г. основателят на най-влиятелната група в

...
На 10 март 2022 г. основателят на най-влиятелната група в
Коментари Харесай

Само 150 души на GZA от Wu-Tang в Scratch |

На 10 март 2022 година създателят на най-влиятелната група в хип-хоп музиката, Wu-Tang Clan, ще изнесе лимитиран концерт в най-ексклузивния софийски клуб SCRATCH. Партито е част от юбилейно турне, отбелязващо 25 години от излизането на албума “Liquid Swords ”.

Поради концепцията за ексклузивност на SCRATCH от клуба ще бъдат пуснати в продажба единствено.

След участия в Лондон, Виена, Стокхолм и Варшава на 10 Март се чака в София суперзвездата да извърши целият си албум “Liquid Swords ”, както шлагери на Wu-Tang и други колаборации от дългaта си дискография.

Gary Earl Grice, прочут още като Genius, е роден през 1966 година в Бруклин, Ню-Йорк. От дребен взима интензивно присъединяване в избухналата рап вълна като брейкденсър, графити актьор и диджей. През 1992 година дружно с братовчедите си RZA и Ol` Dirty Bastard, дружно с Method Man, Raekwon и още трима основават оповестената за най-успешна за всички времена хип-хоп група Wu-Тang Clan. Текстовете на GZA са приети за едни от най-дълбоките лирики в рапа, като анализът демонстрира, че той е едно от MC-тата с най-богат речник.

Програмата на клуб SCRATCH за декември включва топ изпълнителите от родната и непознатата сцена като Slatkaristika, Spens, Alex P, Bobo, F.O., Mom4eto, Djaani, Секта и доста други. Заведението е на ул. „ Позитано “ 22, а повече информация ще намерите в профила на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР