На 10 декември се проведе официалната церемония по връчването на

...
На 10 декември се проведе официалната церемония по връчването на
Коментари Харесай

Първият самостоятелен комплекс на Volvo с отличие от "Сграда на годината"

На 10 декември се организира формалната гала по връчването на премиите „ Сграда на годината “. Първият независим комплекс на Volvo в България беше отличен със специфична премия в категорията „ Търговски здания “. Статуетката беше връчена на господин Атанас Фурнаджиев, шеф на „ Мото-Пфое “, и инж. Илиян Терзиев, шеф на „ АТ Инженеринг “.

„ Изключително съм благополучен, че клиентите на Volvo получиха своя нов комплекс. Тази постройка е в действителност прелестна, основава чувство за уют и успокоение. Бих желал да благодаря на изпълнителя на този план – “АТ Инжинеринг”, за качествената работа и за всички спазени периоди “, показа господин Фурнаджиев по време на награждаването.


Шоурумът, чийто основен вложител е „ Мото-Пфое “, беше открит на 15 май тази година. Той се намира на ул. „ Околовръстен път” № 483, на основния транспортен възел наоколо до детелината на „ Ботевградско шосе”, където Северната скоростна дъга се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. „ Младост”.


С построяването на извънредния комплекс „ Мото-Пфое “ подвигна високо летвата в автомобилния бизнес. Официалният представител на шведския премиум бранд в България за следващ път показва поредната си тактика да устройва за своите клиенти функционални и красиви дилърства, предлагащи под един покрив цялостна гама артикули и услуги в конкурентните първокласни пазарни сегменти.

„ Пожелавам на всички сътрудници архитекти и инженери вложител като „ Мото-Пфое “. Благодаря ви, че работим дружно и сме един прелестен колектив. Благодаря на журито за високата оценка на нашата работа. Смятам, че успяхме да създадем страховит комплекс “, добави инж. Илиян Терзиев.


Ексклузивният търговско-сервизен център е построен по най-актуалните стандарти на Volvo и се отличава с изтънчен скандинавски жанр, изчистени линии и внимание към детайла. Той се простира на повърхност от общо 2780 кв.м. Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за аварийни елементи – над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е построен напълно по стандарта на производителя -Volvo Retail Experience.

Комплексът подсигурява премиум чувство, с помощта на особено семплия шведски дизайн, излъчващ уют и топлота, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като вкъщи си. Архитектурният дизайн, минималистичният и обикновен жанр, както и изборът на материали и повърхности способстват за основаването на изтънчено пространство, в което е пресъздадена въодушевената от шведската просвета философия VRE.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР