На 10.11.2020г., под председателството на областния управител Момчил Станков, ебило

...
На 10.11.2020г., под председателството на областния управител Момчил Станков, ебило
Коментари Харесай

Учениците от 8 до 12 клас в област Видин ще продължат да се обучават дистанционно

На 10.11.2020г., под председателството на регионалния шеф Момчил Станков, ебило извършено съвещание на Областния краткотраен спешен щаб за оценка на риска в област Видин.
След осъществен разбор и оценка на риска, поради усложнената епидемиологична конюнктура, нараствания брой на инфектираните с COVID-19 на територията на област Видин в последните дни и отчитане на отрицателна наклонност във връзка с разпространяването на заболяването на регионално равнище, бе взето решение за времето до 27 ноември 2020г. в това число, учениците от 8 до 12 клас в учебните заведения на територията на област Видин да продължат образованието си отдалечено. Учениците от 1-7 клас в учебните заведения на територията на област Видин не престават образованието си присъствено.
Децата, записани на наложително предучилищно обучение в целодневна, полудневна и почасова организация в детска градина/училище на територията на община Видин, да отсъстват по избор на родителя за интервал, в който общината попада в алената или оранжева епидемиологична зона, като родителят следва документално да уведоми шефа на съответната просветителна институция.
Взето бе решение и за въвеждане на лимитирано работно време до 29 ноември 2020г., в това число, за общински пазар пред стадион „ Георги Бенковски “ във Видин, като същият да работи в дните от понеделник до петък, в това число.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР