На 1 юни съдебните заседатели във Вирджиния постановяват, че Амбър

...
На 1 юни съдебните заседатели във Вирджиния постановяват, че Амбър
Коментари Харесай

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд се превръща във филм

На 1 юни правосъдните заседатели във Вирджиния постановяват, че Амбър Хърд е оклеветила Джони Деп в обявата ѝ от 2018 година за домашно принуждение и малтретиране. Развръзката на сагата сред някогашната двойка донесе на пострадалия повече от 10 милиона $ обезщетение. От своя страна Амбър получи 2 милиона $ в срещуположен иск. Сега и двамата апелират присъдите.
 Джони Деп, Амбър Хърд и по какъв начин завърши сегашното дело сред някогашните съпрузи
Ето по какъв начин завърши делото сред Джони Деп и Амбър Хърд

Съдебното жури е готово със своето решение

Изходът от процеса идва година и половина откакто Деп загуби дело за клюка в Обединеното кралство срещу британския таблоид The Sun, който го назова " бияч на съпруги ". Лондонският арбитър поддържа изказванията на изданието като " всъщност правилни " и през март 2021 година опитът на артиста да промени това решение се оказа провален.

Съдебната борба сред двамата и бурната им връзка провокираха изключителни безредици освен в средите на шоубизнеса. Едва ли въобще има някой, който най-малко да не е чувал за случая. Не са малко и хората, които живо се интересуват от цялата история - и от началото до края я следяха.
 Снимка 577468

И какъв по-добър мотив прословутата сага да бъде увековечена във времето - чрез филм, който ще носи името Hot Take: The Depp/Heard Trial.

В ролята на Джони Деп ще влезе Марк Хапка, до момента в който Амбър Хърд ще изиграе Меган Дейвис.

Що се отнася до правния екип на някогашната двойка, Мелиса Марти ще се превъплъти в ролята на юриста на Деп Камил Васкес, а Мери Кариг ще видим като юриста на Хърд Илейн Бредехофт.
 Снимка 578335

Сценарият ще бъде дело на Гай Николучи, а на режисьорския стол сяда Сара Ломан.

За прибавянето на " Hot Take "  като част от заглавието си има основателна причина, уточнява пред People Адам Люинсън, основен шеф по наличието на стрийминг платформата Tubi. " С нашите партньори от MarVista, Tubi Original беше ускорено пуснат в произвеждане, с цел да улови навременна визия за една история, станала част от културния дух на времето, рисувайки неповторима картина на това, което милиони четяха в заглавията през лятото. "
 Джони Деп, Камил Васкес и новината, че адвокатката ще поеме отбраната и в новото му дело
Джони Деп и Камил Васкес - още веднъж един до друг

Ще му завоюва ли победа и този път

Премиерата на Hot Take: The Depp/Heard Trial ще бъде на стрийминг платформата Tubi на 30 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР