На 1-ви юни кметът Димитър Иванов подари театрална постановка на

...
На 1-ви юни кметът Димитър Иванов подари театрална постановка на
Коментари Харесай

Театър и лакомства зарадваха децата на община „Марица“ за Деня на детето

На 1-ви юни кметът Димитър Иванов подари театрална режисура на малчуганите от всички детски градини в община „ Марица “.

1200 деца от 16 детски заведения с интерес изгледаха спектакъла „ Приказка за другарството “, показан от актьорите на спектакъл „ Слънчо “.

Герои в него бяха семейство патета, които живеят край реката. Малките фенове бяха възхитени от занимателните случки и разговори в представлението. Поуката от приказката бе, че без другари не може, а думите „ Благодаря “, „ Моля “ и „ Извинявай “ са в основата на всяко другарство.

Над 90 деца от ДГ „ Здравец “ и НУ „ Граф. Н. Игнатиев “ в с. Граф Игнатиево пък означиха 1-ви юни с радостен детски празник с доста смях и занимания.

Кметът Димитър Иванов напомни, че здравето на децата, както и насладата в техните очи, постоянно са били преди всичко за общинското управление. В специфичен приветствен адрес той честити празника на всички малчугани и пожела „ детството им да бъде приказно премеждие, с безкрайни игри и забавление “.

„ Аз съм благополучен, когато виждам усмивките да греят на лицата на децата на община „ Марица “ – нашето по-добро и по-красиво бъдеще. Това за мен значи, че аз и моят екип сме си свършили добре работата и сме създали всичко по силите си, по тази причина те да имат нехайно детство “, съобщи Димитър Иванов.

За празника на детето всички малчугани от детските градини в община „ Марица “ получиха и подарък – пакети с лакомства.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР