На 1-ви юни децата изживяха един слънчев, приказен и незабравим

...
На 1-ви юни децата изживяха един слънчев, приказен и незабравим
Коментари Харесай

Приказен 1 юни за децата на Етрополе

На 1-ви юни децата изживяха един безоблачен, баснословен и паметен празник.

За положителното въодушевление на децата, които се бяха събрали на Централния площад се погрижиха водещия  Георги Низамов, /познат от предаването „ Като две капки вода “/; певицата Донна /позната от „ Х фактор “/ и илюзиониста „ Мagic Toni “.

С песни, танци и с отговори на свързани с празника въпроси, участваха и самите деца. Отговорилите вярно на заложените въпроси получиха като подарък по един балон.

Децата се забавляваха същински, а това потвърди и грейналите им усмивки на лицата. В края на празничната стратегия, управлението на Община Етрополе за поредна година бе подсигурило вкусни лакомства за всички деца.

Празничния ден продължи с прелестен концерт с присъединяване на Танцов отбор „ Балканска младост “, Тамбурашка група „ Игриви струни “ с началник Павлин Христов, детска вокална група „ Звездица “ началник Николета Николаева- Христова. За следващ път децата оставиха без мирис публиката с прелестните си осъществявания. В края на концертната стратегия децата пуснаха десетки балони да полетят в небето.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР