На 1 октомври 2021 г. VinFast Trading And Service Limited Liability

...
На 1 октомври 2021 г. VinFast Trading And Service Limited
Liability
Коментари Харесай

VINFAST & AUTOBEST В СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО

На 1 октомври 2021 година VinFast Trading And Service Limited Liability Company и най-голямата европейска организация за автомобилни рейтинги AUTOBEST публично оповестиха съглашение за стратегическо партньорство, демонстрирайки взаимния си ангажимент за ускорение на прехода от коли с двигатели с вътрешно горене (ICE) към екологично чисти електрически превозни средства в европейския пазар.

VinFast публично ще пусне двЕ нови електрически транспортни средства на световните пазари, в това число Съединени американски щати, Канада, Германия, Франция и Холандия през 2022 година, като по-нататък тази година ще последват още детайлности.

AUTOBEST е организация, представляваща гласовете на европейските консуматори в автомобилната област, способна да подпомогне VinFast в връзката с нуждите и държанието на клиентите на местния пазар. С влизането в стратегическото партньорство с VinFast, AUTOBEST ще получи разширена поддръжка, за да изпълни задачата си да насърчи прехода от традиционните коли с ICE към електрически транспортни средства, прокарвайки напред наклонността за чиста енергия и устойчива подвижност в Европа.

За VinFast партньорството с AUTOBEST потвърждава, че Европа е един от ключовите пазари в световната стратегия за разширение на компанията и че моделите VinFast EV могат изцяло да задоволят предстоящите стандарти в най-взискателния авто пазар в света. Сътрудничеството с AUTOBEST също така ще даде на VinFast повече благоприятни условия да участва в събитията и стратегиите на организацията, като по този метод бързо ще насърчи наличието си в Европа.

Председателят на AUTOBEST Дан Вардиe сподели: „ Ние сме изумени от развиването на VinFast от дебюта му на автомобилното ревю в Париж през 2018 година При завръщането си в Европа VinFast сподели своята визия и ясна стратегия с задача да популяризира интелигентни модели електрически автомобили на един от най-напредналите пазари в света. Ние оценяваме метода на VinFast, когато се фокусираме върху разработването на интелигентни електрически транспортни средства и очакваме VinFast да влезе надълбоко в европейския пазар доста скоро. "

„ Със тактика за развиване на световна марка за интелигентни електрически автомобили, VinFast постоянно избира да си сътрудничи и да се свързва с водещите световни организации “ - съобщи Тран Ти Хонг Бик, основен действен шеф на VinFast Europe - „ Стратегическото партньорство с AUTOBEST е една от първите стъпки в стратегията на VinFast за международно сътрудничество и шерване на глобален опит. Ние се ангажираме да предоставяме интелигентни електрически коли с първокласен, прелъстителен дизайн, в съответствие с трендовете за развитие на европейския и международния пазар. “

През 2018 година VinFast за първи път участва на престижното автомобилно ревю в Париж и получи премията A Star is Born от AUTOBEST. VinFast е първият притежател на тази наградна категория, отдадена на новосъздадени марки с впечатляващи достижения в автомобилната промишленост. Само след малко повече от две години VinFast се трансформира в един от водещите автомобилни производители във Виетнам, водещ във всички свои участващи сегменти. Това е солидна основа за прерастване в световна компания за интелигентни електрически автомобили.

Стратегическото партньорство на VinFast с AUTOBEST и присъединяване в планове за устойчиво развитие удостоверяват тактиката му за свързване с най-престижните световни организации и за взаимно създаване на по-зелен, по-интелигентен и по-устойчив свят.

За AUTOBEST
AUTOBEST е водеща европейска автомобилна медийна организация - представляваща 32 европейски страни. Основана през 2000 година, AUTOBEST непрестанно основава нови тенденции и завладяващи придвижвания в индустрията. Смята се за организация, която съставлява възгледите на европейците в автомобилната област и влияе върху покупките на превозни средства в Европа. През последните години AUTOBEST също беше пионер в популяризирането на бъдещето на индустрията на електрически превозни средства, позиционирането и водещите тенденции за стабилно развиване.

За VinFast
VinFast, дъщерно сдружение на Vingroup, е водещият авто производител във Виетнам, а също и първата виетнамска автомобилна марка, която навлезе на световния пазар. Създадена през 2017 година, VinFast има заводски комплекс в Хайфонг (Виетнам) с съвременни технологии и 90% автоматизация. Това е и един от най-големите сходни комплекси в Югоизточна Азия. С визия да се трансформира в марка за електрически автомобили, която ускорява глобално еволюцията на електрическите автомобили, VinFast създава електро скутери и електро рейсове във Виетнам и пуска гама от модели електрически автомобили през 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР