На 09.12.2017 г. в село Рибарица бе открит нов технологичен

...
На 09.12.2017 г. в село Рибарица бе открит нов технологичен
Коментари Харесай

Технологичен Бизнес център отвори врати в село Рибарица

На 09.12.2017 година в село Рибарица бе открит нов софтуерен Бизнес център - „ Балкан “.

Уникален по рода си, планиран и построен особено за целогодишна отдалечена работа на екипи от компании, работещи в областта на софтуерните, осведомителните технологии и освен. Подходящ е за осъществяване на семинари, презентации, тийм билдинг и разнообразни събития. Същият разполага с 85 удобни, самостоятелни работни места и е оборудван с професионално wireless покритие, съвременна мултимедия и озвучителна система. Центърът разполага с пет работни зали, четири самостоятелни офиса, две презентационни зали - едната с 20 места, а другата със 120 места.



Една от задачите на Бизнес център - „ Балкан “ е да бъде построено ползотворно партньорство с туристическия отрасъл в региона, което да подкрепи спомагателното привличането на от ден на ден туристи и посетители в курорта Рибарица – една от най-посещаваните дестинации на територията на Община Тетевен.

На събитието участваха кметът на Община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева, зам.-кметът Борис Врабевски, кметът на Рибарица Пенка Ганева, сътрудници взели участие в построяването на комплекса и други

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР