На 09.09 от 10:30 в зала Витоша на хотел Marinela

...
На 09.09 от 10:30 в зала Витоша на хотел Marinela
Коментари Харесай

Sofia Fashion Week AW 19/20 със силно международно присъствие

На 09.09 от 10:30 в зала Витоша на хотел Marinela Sofia се състоя формалната конференция за 9-тото издание на най-мащабното фешън събитие в България - Sofia Fashion Week AW 19/20

Организаторите на стилния план, притежателят на Code Fashion TV Мария Бонева, и ПР-ът Ангелина Ангелова, показаха формалната стратегия и публични посетители на конференцията - нейно превъзходителство посланика на Индонезия Астари Расжид, гл. секретар на турското посолство Есин Топчу, дизайнерите Антония Стоянова от фешън къща Imane, Ради Лазарова – дизайнер на марката Blink, Миглена Каканашева/Мегз, Хрисимира Пърпалова от „ Хрисима “ и Ива Екимова, представител на Christian of Roma.

Организаторът на SFW Мария Бонева показа програмата за четирите тематични вечери:
Първата вечер, с дефилета на Български марки и дизайнери, открива IMANE с дизайнер Антония Стоянова, която е притежател на статуетката “Най-добър дизайнер в категория Ready-to-wear” за 2018 на Code Fashion Awards. Нейното ревю ще даде старт на Седмицата на модата с аткрактивен пърформанс дружно с невероятната Мария Илиева и със специфичното присъединяване на Алекс Богданска-Петканова и Мис България Славена Вътова.

Втората вечер, отдадена на Haute Couture и булчинската мода започва с нежната и изобретателна Берна Шабан и Berna Moda.

В третата вечер, отдадена на интернационалните марки и дизайнери, завърналата се Албена Александрова и „ Рошавата врана “ вършат впечатляващо завръщане на подиума с новия си мултибранд. Именно във вечерта на Световните марки и дизайнери, марката ще открие с ревю с имена като: CAFE SOCIETY by Albena ALEXANDER, EVIS, CALVIN KLEIN, DONNA KARAN, SONIA RYKIEL, YVES SAINT LAURENT. Международната дипломатическа организаця MIKTA, сплотяваща страните Мексико, Индонезия, Южна Корея, Туриця и Австралия ще закрие с блестящо шоу.

Последната извънредна вечер ще открие любимецът на бълграските булки – Стоян Радичев.
Пред публицистите Мария Бонева показа и дизайна на модерния „ Х “ подиум, както и идния дебют на дизайн за по-пълни девойки от българския бранд Vanitta.

Съпрганизаторът от страна на хотел Маринела и формален ПР на плана, Ангелина Ангелова показа елементи за шоупрограмата за всяка от четирите блестящи вечери, като подчертава на откриването на първата вечер с една от най-успешните дами от българската сцена – Мария Илиева. За страхотното шоу през всяка от вечерите ще се погрижат и надарената Боряна Баташова, Мария Кискинова, Вирджиния Събева и Манал Ел Фейтури.

Посланикът на Индонезия в България Нейно превъзходителство Астари Расджит изрази своето неспокойствие по отношение на сполучливо продължителното партньорство сред послството на Индонезия и най-мащабното фешън събитие Sofia Fashion Week (през миналата година в стилния конгрес се включи един от най-популярните индонезийски дизайнери Геа Пангабеан, която провокира истински фурор). Този път следва да се включат две сполучливи имена – Chossy Latu и Itang Yunazs.
Главният Секретар на посолство на Турция в България Г-жа Есин Топчу, също изрази своята признателност за партньорството сред огромното фешън събитие и Турция и показа обобщение за присъединяване на дизайнера Ahmet Özceyhan, който е прочут на българската аудитория с две свои ревюта, състояли се във Военния клуб и посолството на Турция в България.

На конференцията извънредно модели от новата си есенно зимна сбирка показаха сполучливите дизайнери Антония Стоянова, Хрисимира Пърпалова и Ради Лазарова, които споделиха и настоящите трендове и музи, които са присъединили в новите си сбирки.

Дизайнерът Миглена Каканашева резервира в загадка детайлите за идното си присъединяване, само че показа своята обществена идея – „ Активно положително “, акция за щедрост, дружно с известни персони, които подаряват свои скъпи облекла, с цел да могат да доближат до хора с по-скромни благоприятни условия. А събраните пари ще се дарят за щедрост.

Тук Мария Бонева добави и за, към момента защитаваната в загадка, специфичен обществен план, който ще засегне тематиката за околната среда, замърсяването и госрските пожари по света, по един провокативен метод, по концепция на един от сътрудниците на събитието – Бонанза-Бачорски.
Ива Екимова открехна завесата и какво да чакаме от креативния екип на Christian of Roma на Sofia Fashion Week и показа иментата на коафьорите, които ще се грижат за прическите на моделите през 4-те вечери, отпред с Александър Филипов.
Всички дизайери, които ще вземат присъединяване в Sofia Fashion Week AW 19/20 можете да видите тук:

17.09
18.09
19.09
20.09

За повече информация за събитието следете: www.sofiafashonweek.com, а билети можете да намерите в мрежата на Eventim, Bilet.bg, VIP куверти на консиерж в Хотел Маринела.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР