На 06.07.2018 г. в Благоевград, на територията обслужвана от Първо

...
На 06.07.2018 г. в Благоевград, на територията обслужвана от Първо
Коментари Харесай

Как хванаха Шайката и Тумруко

На 06.07.2018 година в Благоевград, на територията обслужвана от Първо районно ръководство, е осъществена взломна кражба от лек автомобил, паркиран в централната част на града.

След незабавни дейности по "горещи следи " и извършена полицейска интервенция от чиновници на бранш "Противодействие на престъпната престъпност " при ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и чиновници на 01 районно управление (на МВР) Благоевград, са арестувани две лица, съпричастни към осъщественото закононарушение: Николай Атанасов -Шайката (43 г.) от Благоевград, престъпно проявен и осъждан за закононарушения, свързани с опиати, обири и обир и С.Мирчев-Тумруко (43 г.) от Благоевград, също престъпно проявен и осъждан за обири, незаконно лишаване на МПС и закана за ликвидиране.

Двамата причинители на кражбата са арестувани в миг на продажба на част от крадените движимости. В хода на интервенцията при осъществяване на процесуално-следствените дейности в жилището, населявано от Мирчев са открити електронна везна и 430 г зелена тревиста маса, която при направения полеви тест е реагирала позитивно на марихуана, заяви Struma.com.

На 07.07.2018 година на Мирчев е повдигнато обвиняване за осъществени закононарушения по чл.195, ал.1, т.3 от Наказателен кодекс и по член 354а от Наказателен кодекс, а на Николай Атанасов е повдигнато обвиняване по член 195, ал.1, т.3 от Наказателен кодекс. Двете лица са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура - Благоевград. По случая е формирано полицейско разследване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР