На 05.04.2019 г., в гр. София, ж.к. Дружба“, К. се

...
На 05.04.2019 г., в гр. София, ж.к. Дружба“, К. се
Коментари Харесай

Софиянец пребил приятелката си, заканвал й се: Ако не сме заедно, ще те убия и ще те лежа

На 05.04.2019 година, в гр. София, ж.к. „ Дружба “, К. се е заканил с ликвидиране на В. (с която съжителствал на „ фамилни “ начала) с думите: „ Прави си сметката, като ме гониш, че в случай че не сме дружно след това, ще те убия и ще те лежа! Ще те преследвам и където те видя, те претрепвам! Ще се напия, ще се нашмъркам и нали знаеш – мъртва си! “, като това заканване би могло да възбуди у потърпевшата състоятелен боязън за реализирането му, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

На К. е повдигнато обвиняване и за това, че на същото място и по същото време, посредством нанасяне на удари с юмруци в региона на тялото и главата, притискане на шията и нанасяне на удари с крайник в региона на тялото, предизвикал на В. телесна щета, като това действие е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Предвид високата социална заплаха на осъществените действия, дежурен прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 09.04.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР