Н.Пр. Радко Влайков, извънреден и пълномощен посланик на Република България

...
Н.Пр. Радко Влайков, извънреден и пълномощен посланик на Република България
Коментари Харесай

МЕУ дари компютри на българско училище в Букурещ


Н.Пр. Радко Влайков, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република България в Румъния, с деца от учебното заведение “Йордан Йовков ” в Букурещ (снимка: Министерство на електронното управление)

Министерството на електронното ръководство подари 10 броя портативни компютри на българското учебно заведение към Посолството на Република България в Букурещ. 

Учениците от учебно заведение „ Йордан Йовков “ получиха новите си придобивки по случай Международния ден на детето, 1 юни, оповестиха от министерството.

„ Вярвам, че с изключение на държавници, ние на първо място сме родители “, сподели министърът на електронното ръководство Георги Тодоров директно преди софтуерната пратка да замине за Букурещ.
още по темата
„ Трябва да работим за опцията младежите да вървят по пътя на напредъка, уверени в това, че образованието е висша цел и полезност ”, добави министърът.

Инициативата под надпис: „ Инвестициите в обучение са вложения в по-добро бъдеще “, подхваната от Министерството на електронното ръководство, се организира с поддръжката на президента Румен Радев.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР