"N" е името на най-спортните версии на различни модели на

...
"N" е името на най-спортните версии на различни модели на
Коментари Харесай

Hyundai показа електрически N концепции

"N " е името на най-спортните версии на разнообразни модели на Hyundai. Те могат да бъдат разпознати по небесносинята си багра, наред с други неща. Корейската автомобилна компания в този момент показва две електрически N концепции, давайки визия за електрификацията на N високопроизводителните модели.

RN22e (RN22e е концептуално транспортно средство, което не е предопределено за продажба) и дружно с N Vision 74 (също не е предопределен за продажба) имат за цел да бъдат вдъхновяващи образци за визията на N при електрификацията на марката.

Концептуалните коли, с които Hyundai тества новаторските технологии на компанията, с цел да ги приложи в бъдещи индустриални модели, би трябвало да се одобряват като "мобилни лаборатории ". RN22e и N Vision 74 имат за цел да показват претенцията на Hyundai да играе водеща роля в региона на подвижността с нулеви излъчвания в бъдеще. И двете изследвания се отнасят до първия модел N с висока продуктивност с електрическа батерия, Ioniq 5 N, който към момента не е разполагаем за продажба. Hyundai възнамерява да го пусне през 2023 година

RN22e е основан на новия Hyundai Ioniq 6 и „ Electric-Global Modular Platform “ (E-GMP) на електрическата под-марка Ioniq, като слага нов стандарт за високопроизводителни електрически транспортни средства от Hyundai. N Vision 74 съчетава EV технология с нова система с горивни кафези. Това е първата преносима атомна хибридна лаборатория от Hyundai N, която има за цел да предефинира удоволствието от шофирането в ерата на електрификацията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР