Н а 1 юли стартира нов спортен канал в пакета

...
Н а 1 юли стартира нов спортен канал в пакета
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп стартира нов спортен канал от 1 юли

Н а 1 юли започва нов състезателен канал в пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT 3. Той ще предложи на феновете в България премиум спортно наличие в HD качество 24/7. В DIEMA SPORT 3 ще бъдат програмирани едни от най-оспорваните и зрелищни футболни шампионати от Топ 5 на Европа – Първа и Втора Бундеслига (Fußball-Bundesliga) и Френската лига 1 (Première division), както и надпревари от Формула 1.

„ Придобиването на правата за мачовете от най-високото ходило в немския клубен футбол и най-висшата дивизия във френския футбол сложи нуждата да създадем още един състезателен канал. Щастливи сме да обявим, че от това лято DIEMA XTRA се разраства с четвърти HD канал. Нашата упоритост е да продължим да обогатяваме наличието в програмата на DIEMA XTRA, тъй че да предложим на феновете най-атрактивните спортни събития в света “ - съобщи Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

DIEMA XTRA включва извънредни спортни събития като българското футболно състезание, мачовете за Купата на България, Английската Висша лига, Купата на Лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс шампионати и още доста завладяващи шампионати, обзорни и магазинни спортни излъчвания, токшоута и коментарни студиа.

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, уеб страници, цифрови платформи и печатни медии. NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията, а авторските уеб продукции и видео планове допълват богатото портфолио на групата. Зад посланието “Довери се на опита” стоят одобрени публицисти с задачата да осведомят обективно. Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA XTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Блондинка към русокоска: - Знаеш ли, че с цел да се оплете един пуловер, трябват три овце! - Какви ги приказваш! Аз дори не знаех, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ коя група попада БългарияПовечето биха желали държавното управление да ползва политики, които лимитират имиграциятаПрестъплението е осъществено в интервала от март 2014 година до началото на ноември 2014 година в село Лесово, общ. Ямбол, и в гр. БургасКъм Арктика се стремят освен граничещите с нея страни, само че и по-отдалечени страни като КитайНово бъдеще за лекарите на „ Откраднат живот “ по време на огромния край на 20 майВедомството е готово да спомага и логистично за разпространяване на осведомителни материалиПрезидентът уточни целите на българското председателство на инициативатаКакво оповестиха от Министерството на образованието и наукатаТренировъчният терен ще бъде реновиран изцялоСамолетите ще вземат участие в битката с градушките в дейния сезон до 1 октомвриОт bTV Media Group обявиха, че е тревожно, че длъжностни лица от всяко държавно управление не престават да си разрешават да нападат обществено публицисти от частни самостоятелни медииАкцията ще бъде в цялата странаТези квазикристали са първият образец за сходни структури, основани от човешка ръкаФункцията ще е налична през приложение на GoogleЦиклонът Тауктае към този момент взе минимум 20 жертви и провокира евакуацията на близо 200 000 душиБенифър, както беше известна двойката, се разделиха през 2004 г.От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР