Мюзикхолен театър – Пловдив кани пловдивчани и гости на града

...
Мюзикхолен театър – Пловдив кани пловдивчани и гости на града
Коментари Харесай

Мюзикхолът „Прераждане“ в Дома на културата


Мюзикхолен спектакъл – Пловдив кани пловдивчани и посетители на града на танцово театралния мултимедиен шоу театър „ Прераждане “, който ще бъде показан на 18 март, събота, от 19 часа в ДК „ Борис Христов “.

Това е един трогателен театър за любовта сред амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си дружно. Преминавайки през няколко прераждания, те доближават до нашето съвремие, в което най-сетне намират метода да бъдат дружно, без да бъде убит техния живот.

„ Прераждане “ е зрелищно зрелище с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветяване, 8 на 3 метра LED екран и употребявано оптимално мултимедийно влияние, създаващо усещане за „ жив “ филм. Продължителността е час и 40мин., наситени с трагични моменти, епична музика, светкавични промени на подиуми, многообразие на танцови стилове и символика.

 „ Прераждане “ е със специфичното присъединяване на Диан Райчев, Лиляна Попова, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Награди: Награда Пловдив 2022, Награда „ Вдъхновение “ 2021 – 2022, „ Соли “, „ Награда на вариететните актьори 2022 “ и „ Икар “ 2023.

Цена на билетите 20лв. и 25лв., които можете да закупите от касите на Ивентим в цялата страна или онлайн. Билети ще се продават и на място в деня на спектакъла
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР