Мюсюлманите в Италия ще се съобразяват и ще приемат нашите

...
Мюсюлманите в Италия ще се съобразяват и ще приемат нашите
Коментари Харесай

Марко Минити: Мюсюлманите ще се съобразят с нас, не ние с тях

Мюсюлманите в Италия ще се преценяват и ще одобряват нашите полезности. Само тогава те ще могат да се приспособят към нашия метод на живот. Иначе са нежелани. Това съобщи в интервя за изданието La Nazione италианският вътрешен министър Марко Минити. Италия има полезности, които никой няма право да разисква. Те са такива, каквито сме ги приели.
Не желая да бъда свестен погрешно. Аз съм надълбоко уверен, че степента на цивилизованост на една страна се мери на първо място по два индикатора: връзките сред мъжа и дамата и сред политиката и религията, или в случай че желаете – сред страната и църквата. Нашата политика е такава и ще бъде такава: нашите полезности би трябвало да бъдат възприемани непременно, - безапелационен е Минити.

В Италия сега живеят към 1,8 млн мюсюлмани. Тяхното наличие и отвращение да възприемат италианския метод на живот изостря културните разлики до краен лимит.



На италианските плажове тази панорама към този момент е нормална...

Този, който смята, че дамата би трябвало да се подчинява на мъжа, а законът за страната е законът от бога (шириата) автоматизирано се самоизключва от нашето правово общество. Има неоспорими полезности, и ние няма да отстъпим от тях, - декларира още вътрешният министър.

Законът ще се ползва строго, в това число и лишаване на наставнически права, - добавя Минити, припомняйки последния случай, когато пакистански родители остригали щерка си, тъй като прекомерно доста се е „ евопеизирала”.

Дни преди изявлението на вътрешния министър организация Ip Marketing разгласи свое изследване, което демонстрира, че всеки трети мохамеданин в Италия декларира изрично, че не желае да се интегрира и че би трябвало да бъде уважавана неговата вяра и традиции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР