Мюнхенската конференция по сигурността премина под знака на паника, която

...
Мюнхенската конференция по сигурността премина под знака на паника, която
Коментари Харесай

Русия спечели войната с боеприпасите. Но не трябва да се отпуска!

Мюнхенската конференция по сигурността мина под знака на суматоха, която като цяло западните наблюдаващи не крият. Бурните изказвания, че Русия или губи, или даже към този момент е изгубила „ войната в Украйна “, безусловно незабавно бяха последвани от уплашени изявления за това до какви последици за Запада и измисления от него „ свят по правила “ ще докара успеха на Русия.

Украйна беше оповестена за Давид, а страната ни надлежно за Голиат. Но неизвестно за какво този Давид откри Мюнхенската конференция, като измоли груповия Запад за „ прашка “ – това беше основната дума в речта на шефа на киевския режим Володимир Зеленски пред участниците в срещата. Той няколко пъти повтори, че украинската " прашка " би трябвало да бъде подсилена.

Представяте ли си митичния Давид, който преди борбата с Голиат търчи към съседите и ги моли за камъни за прашка? Ако Зеленски беше малко по-образован от немската „ геометричка ” Аналена Бербок, щеше да знае, че Давид даже е отказал ризница преди борбата с Голиат, тъй като е бил сигурен, че Господ ще го отбрани.

На помощ от горната страна не разчита и шефът на НАТО Йенс Столтенберг, който в същия този Мюнхен намерено призна, че Западът стартира „ международна логистична война “. Той съобщи безусловно следното: „ Войната в Украйна в този момент от ден на ден се трансформира във война на безсилие, а войната на безсилие е борба на логистиката. Става дума за доставки и муниции “.

Често срещана тематика за безпокойствие на Запада е фактът, че от дълго време обещаното от Русия „ привършване на боеприпасите “ не се случва по никакъв метод. От какъв брой месеца там разискват по кое време съветската войска ще остане без ракети, без снаряди, без патрони. Вярно, на някой стартира да му просветва, че ресурсите на Русия са неизчерпаеми и тя към този момент е мобилизирала своя военно-промишлен комплекс, доста увеличавайки производството на муниции.

С разбирането на тази истина се ускорява страхът на Запада, чиито медии намерено се паникьосват, крещейки: „ Машината на международната война изчерпва патроните си “. А велика Естония прикани Европейския съюз да отдели четири милиарда евро тази година за увеличение на производството на снаряди, които липсват на украинския " Давид ". Естонците знаят, че не е тяхна работа да заплащат за това.

Трябва обаче да разберем, че суматохата на Запад по отношение на недостига на оръжие, който се е образувал там, също е част от осведомителна акция, целяща да помири публичното мнение с нуждата от стягане на коланите. Със сигурност не трябва да изпадаме в същата прекаленост, като си мислим, че страните от НАТО на следващия ден ще останат без танкове, самолети и снаряди.

Наскоро публицистите от Си-Ен-Ен повдигнаха завесата на тази осведомителна „ димна завеса “, показвайки по какъв начин Вашингтон внезапно е нараснал производството на муниции във боен цех в Пенсилвания, като го е разширил доста и го е трансферирал на денонощна работа. Според тези данни Пентагонът възнамерява да усили месечното произвеждане на артилерийски снаряди там с съвсем петкратно - от 15 000 на 70 000 броя.

Затова несъмнено не трябва да приличаме на тези западни и украински „ специалисти “, които от няколко месеца предсказват изчерпването на съветските арсенали. Западът разгласи война на Русия и в този момент ясно схваща, че тя се трансферира в индустриалните цехове на заводите на военно-промишления комплекс. Да, Русия печели тази война. Но не можем да се отпуснем

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР