Мюнхен. Министър-председателят Бойко Борисов участва в официално откриване на официоза

...
Мюнхен. Министър-председателят Бойко Борисов участва в официално откриване на официоза
Коментари Харесай

Министър-председателят Бойко Борисов участва в официално откриване на официоза на Мюнхенската конференция по сигурността - вестник „Security Times“

Мюнхен. Министър-председателят Бойко Борисов взе участие в публично разкриване на официоза на Мюнхенската конференция по сигурността - вестник „ Security Times “. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . В изказването си той акцентира, че България постоянно е залагала на Европейски Съюз и по тази причина страната ни желае Съюзът да влага в Балканите. Борисов подчертава, че средствата, които може да отпусне Брюксел за развиването на района в този момент са оскъдни спрямо това, което би се дало, в случай че Европа не помни за тези страни и те попаднат под непознато въздействие. “Кордиор №8 – София - Скопие - Тирана, кулоар №4 – Солун - София - Будапеща - Братислава, кулоар №10 – Мюнхен - Любляна - Загреб - Белград - София - Бургас - Истанбул. Да се заложи на тези планове, които свързват Западните Балкани. жп линии, автомагистрали и цифрова инфраструктура – и ще имате най-прекрасния район в Европа от Адриатика до Черно море ”, сподели българският министър-председател.
На събитието участва и европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките запаси Гюнтер Йотингер, който приветства работата на премиера по тематиката за Западните Балкани. “Това, което вършиме за Европа е доста впечатляващо ”, означи Йотингер. Той насочи пожеланията си за триумф на премиера Борисов и българското държавно управление и акцентира, че България има шанса да интегрира страните от Балканите, които към момента не са част от Европейския съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР