Мястото на бранителя Тоби Алдервейрелд в националния отбор на Белгия

...
Мястото на бранителя Тоби Алдервейрелд в националния отбор на Белгия
Коментари Харесай

Мястото на Тоби Алдервейрелд в националния отбор е застрашено

Мястото на бранителя Тоби Алдервейрелд в националния тим на Белгия е застрашено, предизвести старши треньорът на " алените дяволи " Роберто Мартинес. Бившият ментор на Евертън и Уигън е обезпокоен от формата на 29-годишния защитник на Тотнъм, който има едвам два мача за клубния си тим от ноември насам, когато получи травма в бедрото. Алдервейрелд взе присъединяване при успеха на белгийците с 4:0 над Саудитска Арабия в контрола преди дни, само че си личеше, че не се намира в оптимална спортна форма.

" Всеки състезател, който желае да взе участие на международното състезание, се нуждае от задоволително игрови минути и първокласен футбол в клубния си отбор ", сподели Мартинес.

" Седем седмици не е чак толкоз доста време, че да се наваксат пропуските, само че за играчи като Тоби, които не играят постоянно, това време е решаващо ", добави Мартинес. Мястото на Мартинес в стартовия състав на Тотнъм бе заето от някогашния футболист на Аякс Дейвинсон Санчес.
Tottenham's tough stance on Toby Alderweireld could be bad news for Belgium as Roberto Martinez admits star needs games before World Cup https://t.co/0iChwzCDAh pic.twitter.com/jLpPHk30op
— MailOnline Sport (@MailSport) March 28, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР