МВР започва кампания, по време на която ще разпитва гражданите

...
МВР започва кампания, по време на която ще разпитва гражданите
Коментари Харесай

МВР пита граждани по граничните пунктове: Корумпирани ли са полицаите?

Министерство на вътрешните работи стартира акция, по време на която ще разпитва жителите дали служители на реда са им желали пари. Инициативата е под наслов „ Остани чист, кажи НЕ на корупцията “. В петък шефът на дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи Румен Ганев дружно със зам.-областния шеф на Видин и полицейски началници от района е посетил Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “, с цел да взе участие в акцията, оповестиха от силовото ведомство.

Да се проучат усещанията

" Днешното проучване на преминаващите през северозападния граничен пункт имаше за цел да изследва усещанията на жителите от контактите им със чиновници на Министерство на вътрешните работи. Доброволци презентираха вероятните канали за подаване на сигнали за корупция и непозволени дейности от страна на чиновници на вътрешното ведомство. Водачите на коли и техните спътници получиха осведомителни материали, направени по плана ", написа в известието на Министерство на вътрешните работи.

Целта на акцията е предварителна защита на корупцията. Посещението на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “ е втората сходна. Анкетиране на жители към този момент е извършено и на граничните пункт „ Дуранкулак “ и „ Дунав мост “. В цялата страна ще има билбордове с логото на акцията и профилирания телефон за подаване на сигнали за корупция в Министерство на вътрешните работи - +359 2 982 22 22.

Тестове
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР