МВР закри профила на Facebook измамника Александър Николов, който най-вероятно

...
МВР закри профила на Facebook измамника Александър Николов, който най-вероятно
Коментари Харесай

Още за наглата измама на Спас/Александър! Ето от кого е крал снимките за профила си във Фейсбук

МВР закри профила на Фейсбук измамника Александър Николов, който най-вероятно е Спас Василев от Кочериново. В петък той беше арестуван. От късните часове нощес неговият профил в обществената мрежа е с надпис: „ Профилът е конфискуван от ГДБОП-МВР заради потреблението му за закононарушения според Наказателния кодекс на Република България”. Появява се и логото на Министерство на вътрешните работи, написа Нова телевизия.



Срещу дейностите на Василев, който се представял като чиновник на интернационалните самолетни компании, са подадени над 40 тъжби. Образувани са четири досъдебни производства в София, Дупница, Благоевград и Варна от 2012 година до момента.

През ноември 2013-а той е разгласен за общодържавно търсене, а през предходната година името му е било добавено в Шенгенската осведомителна система.

Оказа се, че фотосите, които Спас е употребявал, с цел да сътвори подправената си виртуална идентичност, са на французина Александър Мартинез . Профилът му във Фейсбук е бил отворен и всеки е имал достъп до фотосите му.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР