МВР ще използва целия наличен ресурс срещу купения вот на

...
МВР ще използва целия наличен ресурс срещу купения вот на
Коментари Харесай

Целият ресурс на МВР и СРС-та влизат в борбата срещу купуването на гласове

" Министерство на вътрешните работи ще употребява целия разполагаем запас против купения избор на изборите, в това число специфични разследващи средства. Целта е да бъдат хванати и съдени хората, които стоят зад схемите за пазаруване на гласове ", това съобщи пред NOVA служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

„ Полицията натрупа забележителен опит. Амбицията на новото управление е да се открият лицата, които стоят зад пазаруването на гласове. Нашата цел е тези хора да си понесат отговорността. Това ще бъде същинската предварителна защита. Ще впрегнем по-голям запас при използването на СРС-та”, посочи той.

По думите му Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата не трябва да водят война, тъй като резултатът от това се отразява на българските жители.

Демерджиев разясни, че няма персонален спор с Иван Гешев.

Според него обаче той не е подобаващ за позицията си.

„ Министерство на вътрешните работи не може да изсипе два рейса с Жандармерия, да превземе Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево” и да наложи ред там. Всяко деяние на министерството, под мое управление, ще бъде стимулирано от условието да се съблюдава законът. Пунктът е на страната, отдаде се чартърен на частно сдружение. Между БАБХ и сдружението са зародили редица взаимоотношения. Има издадени голям брой административни и правосъдни актове. Министерство на вътрешните работи не може да бъде съдия в този спор. Актовете са наслагани един върху различен и способен орган да реши разногласието е съдът ", сподели Демерджиев за обстановката към " Капитан Андреево ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР