МВР реагира много масирано на убийството на Алексей Петров -

...
МВР реагира много масирано на убийството на Алексей Петров -
Коментари Харесай

Николай Бареков: Най-съмнителните неща около убийството на Алексей Петров идват от МВР

МВР реагира доста масирано на убийството на Алексей Петров - не е обикновено да се затвори селото и планината. Има ужасно доста съмнителни неща и най-съмнителните идват от Министерство на вътрешните работи, като това че няма да работят по версията политическо ликвидиране, а щяло да се работи по някакви версии за задължения. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " някогашният евродепутат Николай Бареков, който счита, не че бива с лека ръка да бъде отписана версията за политическо ликвидиране.

" През 2009 година господин Иван Костов сложи като изискване пред Бойко Борисов, в случай че желае поддръжката в Народното събрание на десните, на либералите, той да извади Алексей Петров от ДАНС. И персонално на мен, и това беше оповестено тогава, Бойко Борисов съобщи, че Алексей Петров е нежелателен в ДАНС от Западните посолства, в това число американския дипломат, мисля, че по това време беше наш общ другар Джон Байърли, мой и на господин Борисов. Той беше споделил, в прав текст, в този момент по този начин твърди Борисов, само че за какво да не му имаме вяра? Че Алексей Петров би трябвало да бъде изваден от системата за сигурност, тъй че тук приказваме за една доста сериозна фигура, с която са се занимавали. С опрощение Централно разузнавателно управление на САЩ се е занимавало с него и ФБР, а внезапно Министерство на вътрешните работи споделя, че няма политически подтекст в това ликвидиране. При състояние и, че Алексей Петров излезе по Нова телевизия и даде ултиматум на Иван Гешев да си върви, с цел да има държавно управление. И това държавно управление стана с цената на главата на Иван Гешев ", разяснява Бареков.

Според него ГЕРБ мълчат " като пукали " по тематиката, а “Продължаваме смяната " могат да бъдат уличени в най-близки връзки с Алексей Петров, поради бащата на Кирил Петков и поради това, че самият Алексей Петров се е хвалил, че кадрува през тях в службите. 

По думите на Николай Бареков от 3 години България се намира в някаква серпантина на бедствия и повреди в политиката: " Нормално е да се надигне престъпния контингент, да стават все по-дръзки убийствата. Септември и октомври ще бъдат не по-малко забавни поради изборите и поради целия тресеш, който ще настъпи в този момент в сглобката, тъй като тъмната й част би трябвало да се изсветли, тъй като тъмният поръчител на сглобката отпадна и в този момент би трябвало да се нагласят още веднъж тези тектонични процеси. Не са доста мощните хора в тази сглобка. Там не е Кирил Петков и акад. Денков. Не са те мощните хора в това държавно управление. Силните хора в това държавно управление, част от тях са в българския парламент, те са депутати. Част от тях даже не са и депутати и не им прави чест, че не са депутати, а стоят единствено в бизнеса. Защото не по-малко овластен от тези хора и от Бойко Борисов и господин Прокопиев, единствено че Бойко Борисов стои в Народното събрание и всички му задават въпроси и всеки ден е в пералнята, до момента в който има хора, които единствено с първите страници на техните издания споделят с гласоподавателите си ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР