МВР пусна снимка на жената, намушкала сестра си с нож.

...
МВР пусна снимка на жената, намушкала сестра си с нож.
Коментари Харесай

МВР: Тази жена намушка многокрактно 13-годишно момиче в гърдите

МВР пусна фотография на дамата, намушкала сестра си с нож. В четвъртък в дома си 26-годишната шизофреничка Юмиш Мехмедова направила опит да убие 13-годишната си сестра с кухненския нож, написа Монитор бг.

Преди да грабне ножа, тя заключила майка си в селскостопанскит постройки към дома. След това съумяла да наръга беззащитната си сестра няколко пъти в гърдите, гърба и корема. Малолетното момиче е настанено в регионалната болница във Велико Търново с заплаха за живота.

След като оставила сестра си потънала цялата в кръв, извършителката на закононарушението напуснала дома си и е се укрила. Затова е оповестена от полицията за общодържавно търсене.

Според даденото изложение, 26-годишната жена е висока 162 см, със едва телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете алена коса (боядисана). Била е облечена с мрачно яке с качулка, черен чеп и жълти чехли, вид джапанки.

Последно е видяна на 27 януари 2022 година, към 16,00 ч. в региона на автогарата в село Камен. От полицията предизвестяват жителите също, че търсената Юмиш Мехмедова е с психологични проблеми и заради това е доста рискова за близките.

Гражданите, които имат информация за местонахождението и могат да алармират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им ще бъде обезпечена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР