МВР обяви, че работи по две версии за смъртта на

...
МВР обяви, че работи по две версии за смъртта на
Коментари Харесай

Две версии за убийството на таксиметровия шофьор

МВР разгласи, че работи по две версии за гибелта на таксиметровия водач, който умря след побой в София. По случая е арестуван млад мъж с престъпни регистрации. 23-годишният мъж получи обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на умишлена междинна телесна щета. 
При следствието ще се обяснява какъв брой индивида са нападнали таксиметровия лидер и каква е точната причина за гибелта му.  
До случая се стига след засичане на два автомобила в софийския квартал " Разсадника ". Един от първите пристигнали на мястото на случая е бил братът на умрелия лидер.
Полицията проверява и дали в сбиването не са се намесили и други хора. Според околните на лидера на таксито той е бил атакуван от няколко индивида. 
Полицията работи и по втора версия - дали арестуваният не е атакуван и удрян от познати на умрелия лидер. 
Заради случая късно в събота близки на умрелия водач стачкуваха за малко пред 3-то РПУ в София. Таксиметрови водачи пък блокираха бул. " Тодор Александров ", а по-късно и Орлов мост. Те желаеха Министерство на вътрешните работи да си прави работата. Планира се и нов всеобщ митинг, като към този момент не е ясно по кое време ще се организира.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР