МВР извърши проверка по сигнал, изпратен на 28 август т.г.

...
МВР извърши проверка по сигнал, изпратен на 28 август т.г.
Коментари Харесай

На Ахмед Доган е осигурена охрана от НСО и МВР

МВР извърши инспекция по сигнал, изпратен на 28 август т.г. от Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС). Сигналът е подаден от Джевдет Чакъров и касае Ахмед Доган. На лицето неотложно е обезпечена защита от Националната работа за защита (НСО) и Министерство на вътрешните работи, оповестиха от министерството. 



Оттам показват, че са подхванати всички нужни оперативни дейности и мероприятия за изясняване на данните, посочени в сигнала. Проведен е разпит на лицето, възприело тези данни, съдържащи закрепен интервал от време и място, посочено от подателя на сигнала. 

Изнесените обстоятелства и условия не се удостоверяват, защото е открито, че въпросното лице, посочено от подателя, не е било във закрепения интервал от време на съответното място. Резултатите от инспекцията са изпратени на способената прокуратура, осведомят още от Министерство на вътрешните работи.



Припомняме, че служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков заяви, че през днешния ден комисия по член 23 от Закона за Националната работа за защита ще заседава и ще реши дали има опасност и дали е заплашен почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и от какво естество е тази опасност и има ли потребност от защита от НСО.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР