МВР издирва съучастници или мотиватори на 21-годишния убиец на Виктория

...
МВР издирва съучастници или мотиватори на 21-годишния убиец на Виктория
Коментари Харесай

МВР търси съучастници на Северин, убиецът излязъл през Дунав мост с още двама

МВР търси съучастници или мотиватори на 21-годишния палач на Виктория Маринова от Русе. Оказа се, че Северин Красимиров, който е физическият палач на младата жена, е напуснал страната с компания - излязъл през Дунав мост с автомобил дружно с още двама. Това разкри вътрешният министър Младен Маринов пред депутатите от вътрешната комисия по време на постоянния блицконтрол.
Двамата му спътници са открити и се разпитват. В Германия нарушителят е хванат в къщата на майка си и нейния другар.
"За нас беше ясно, че става въпрос за душевен невменяем човек с явен полов нагон ", изясни пред депутатите вътрешният министър. Към момента килърът на Виктория не е разпитван от наш прокурор и служител на реда. Експертизите обаче потвърждават авторството на ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод и предшестващо обезчестяване, повтори и пред депутати МВР-шефът.
И все още се работи по други версии, само че господства версията, че това е инцидентно събитие на разположение за облекчаване на полов нагон.
Въпросът за какво килърът е бил оставен да напусне страната, му бе заложен от водача на "Атака " Волен Сидеров, който съобщи, че не му е станало ясно по какъв начин се озовал в Германия.
"Убийството е осъществено на 6.10.2018 сред 11.00 и 11.40 часа. Извършителят е напуснал законно през Дунав мост посока Румъния на 7.10.2018 година в 14.02 часа, с още двама, с автомобил. Той не е избягал, за него това е бягство, само че ние към този миг не знаем, че е съпричастен към закононарушението ", опонира Маринов на Сидеров.
Националистът упрекна Министерство на вътрешните работи, че е позволило нарушителят да забегне зад граница и за шанс е избрал Германия, а не Судан. Маринов посочи още, че за шанс граничният служител на реда го е записал при напускането на границата.
Дали не е подбуден да го извърши, зачуди се още Сидеров, като посочи, че, с цел да избяга от страната, килърът добре е съзнавал какво е направил.
Сидеров попита още дали нарушителят е ром, а вътрешният министър отговори: "Български жител ". Кажете ром ли е - да или не, настоя Сидеров и изригна, че Министерство на вътрешните работи към този момент назовава етническата престъпност битова престъпност. Защо беше спряна статистиката на етническите закононарушения, недоволства още водачът на ПГ на Обединените патриоти и уточни за образец убитата стара жена в Ботевградско преди време от двама роми, които я съсекли с секира, само че съдията след това ги оправдал.
Тази тематика има доста дълбоки корени, недоволства атакистът и разгласи, че въобще нямало потребност служителите на реда да са повече от военните - трябвало Министерство на вътрешните работи да понижи трикратно числеността си.
Сидеров недоволства още, че нямало какво толкоз Министерство на вътрешните работи да се хвали, до момента в който в това време соцдепутатите във вътрешната комисия поздравиха Маринов за сполучливия старт като министър на вътрешните работи. Те го насърчиха, че вярно спрял и публичната поръчка за административната промяна в Министерство на вътрешните работи.
Можем към този момент да кажем, че от през днешния ден Българска социалистическа партия поддържа вътрешния министър, засмя се шефът на вътрешната комисия Цветан Цветанов.
Той направи забележка на Сидеров за етнизирането на престъпността.
Цветанов съобщи, че не би трябвало по този метод да се подчертава на етническия темперамент на закононарушенията, като даде образец с убийството на Яна в Борисовата градина, осъществено от етнически българин.
Цветанов поздрави министъра за разкритото ликвидиране и заключи, че изцяло споделя метода да се приказва прекомерно доста. да даде всички тези, които се изричат непремерено. От прибързаното говорене Цветанов заключи, че "цялата общност беше подведена за това, че убийството на Виктория е обвързвано с нейната работа ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР