МВР издирва 38 бегълци от затвора. Повечето от тях са

...
МВР издирва 38 бегълци от затвора. Повечето от тях са
Коментари Харесай

МВР издирва 38 бегълци от затвора

Министерство на вътрешните работи търси 38 бегълци от пандиза. Повечето от тях са били на лек режим и не са се прибрали от работа или от отпуск.
Все още няма диря и от двамата рискови рецидивисти, които избягаха от Софийския затвор.

66 секунди - толкоз са нужни на Владимир Пелов и Радослав Колев, с цел да избягат от пандиза. На фрагментите от охранителните камери се вижда по какъв начин напущат помещението за техника и се озовават в двора. Дежурният надзорник даже не съумява да извади револвера си. Нито един от униформените пазачи не потегля да преследва бегълците.
Междувременно издирването им продължава.

Надежда за залавянето им има. „ Желанието ми е колкото се може по-бързо, само че би трябвало да се съобразяваме и с някои други условия ", уточни Илко Илиев от Министерство на вътрешните работи.

По закон обаче полицията не може да употребява цялостния си запас, с цел да залови рецидивистите. „ Не можем да ги следим, не може разпечатки на телефона да се желаят. На близки, на родственици, на хора, които мислим, че са свързани с логистика и с помощ за реализиране на бягството ", посочи той.

Владимир Пелов и Радослав Колев може и в никакъв случай да не бъдат открити. И въпросите за това по какъв начин са внесли оръжието в пандиза и кой е финансирал бягството от пандиза - да останат без отговор.

За бегълците от пандиза и пробойните в защитата на местата за отнемане от независимост ще ви разкажем довечера в bTV Репортерите след Новините.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР