МВР има заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Разследващите

...
МВР има заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Разследващите
Коментари Харесай

МВР има заподозрян за убийствата в Нови Искър, прозира личен мотив

МВР има обвинен за шесторното ликвидиране в Нови Искър. Разследващите търсят 56-годишния Росен Ангелов, който преди 10 години е живял в Нови Искър, заяви Би Ти Ви и в. " 24 часа ", което бе доказано за " Дневник " от източник в полциията, непосредствен до следствието.

За Ангелов се знае, че е осъждан и през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия. Заподозреният за шесторното ликвидиране е регистриран в полицията за блудничество.

Установено е и че той непрестанно е сменял местожителството си. Знае се и че обвиненият е добър алпинист.

Вече над девет часа продължава профилираната акция на Министерство на вътрешните работи в региона на село Луково след шесторното ликвидиране. Извършителят се търси и с хеликоптер. Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината, където се правят и процесуално-следствени дейности, оповестява още Би Ти Ви. Според малкия екран точно там се намира къщата, в която е живял или се е укривал обвиненият на тежкото закононарушение

По непотвърдена информация Росен Ангелов е поддържал непрекъснати връзки с една от жертвите - Кети Кюхова.

Вчера шефът на националната следствена работа и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов показаха известното досега по случая, с което опровергаха всичко говорено преди този момент, в това число и основния прокурор Сотир Цацаров. Повече четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР