МВР има информация за евентуалното местонахождение на т.нар. братя Галеви,

...
МВР има информация за евентуалното местонахождение на т.нар. братя Галеви,
Коментари Харесай

МВР има данни къде се крият братя Галеви

Министерство на вътрешните работи има информация за възможното местоположение на така наречен братя Галеви, които са в неопределеност от 2012 година. Това съобщи началникът на бранш " Издирване " в националната полиция Ивайло Димитров пред Нова телевизия.

" Те са отвън рамките на страната. Разполагаме с информация къде се намират може би. Всичко това е въпрос на инспекции и на връзка с партньорски служби. Когато стигнем до тях, те се задържат и смъкват от търсене. Имаме информация, която се ревизира. Не мога да кажа от кой момент е тази информация, тъй като пожертвам да разкрия информатора ", добави Димитров.

Дупнишките предприемачи – Пламен Галев и Ангел Христов изчезнаха преди 6 години, откакто бяха наказани, надлежно на 7 и 5 години затвор за проведена група за рекет.

Междувременно мистериозна гибел застигна главният очевидец по делото против тях – таксиметровият водач Пламен Миланов.

През последните дни в обществените мрежи интензивно се приказва за новата процедура за търсене на нарушители на Министерство на вътрешните работи.

Полицията пусна във " Facebook " търсени лица с влезнала в действие присъда. Някои от тях пуснаха телефони за връзка, а други се оказаха в пандиза.

" Целим приемане на противоположна информация по отношение на тези лица, да ги приведем в популярност - било посредством хора към тях, било посредством хора, които са имали взаимоотношения и дори самите те ", разяснява Ивайло Димитров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР