МВР е в изключителен конгломерат с обвиняеми по знакови дела,

...
МВР е в изключителен конгломерат с обвиняеми по знакови дела,
Коментари Харесай

МВР хрантути един от „Суджукгейт“! Командированите в Кранево полицаи спят в хотела на обвиняем по делото

МВР е в извънреден конгломерат с обвинени по знакови каузи, част от които представени като образец за политическа корупция и в годишния отчет за 2017 година на Държавния департамент на Съединени американски щати.
Пряко доказателство за това е фактът, че командированите от вътрешността на страната служители на реда за запазване на публичния ред в Кранево са настанени в хотел „ Добруджа “ (на снимката). Същият е благосъстоятелност на Петър Малджиев – един от обвинените по „ суджукгейт “, заяви rns.bg.

Малджиев е прочут в региона като някогашен силовак поради предишното си в „ Аполо и Болкан “. Той е с мярка „ подписка “ по две повдигнати прокурорски обвинявания – закана за ликвидиране и опит за насила. Същият, съгласно обвиняването, е непосредствен другар на екс-депутата от ГЕРБ-Добрич, Живко Мартинов и на някогашния шеф на ОД Министерство на вътрешните работи – Добрич, Веселин Колев. И тримата са обвинени по „ суджукгейт “ по десетина члена от Наказателен кодекс.

През месец ноември 2017 година, по отношение на почналото наказателно произвеждане против Живко Мартинов, Малджиев се заканил с ликвидиране на двама от очевидците по делото, а по отношение на трети се опитал да упражни насила, като го заплашил със разпра, с цел да го стимулира да отдръпна към този момент подадени показания против Мартинов и Колев.

Ако бъде приет за отговорен Малджиев може да получи наказване до 6 години отнемане от независимост за всяко едно от трите от закононарушения, е формалният коментар от прокуратурата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР