Музиката заема различно място в живота на различните хора. И

...
Музиката заема различно място в живота на различните хора. И
Коментари Харесай

Рок музикантите не могат да бъдат елит

Музиката заема друго място в живота на другите хора. И заеманото количество най-вероятно значително зависи от възрастта. Имам поради рок музиката, несъмнено. За нас това беше глътка независимост в един много сив живот. По-късно обаче се оказа, че скуката на живота не зависи доста от политическото устройство на страната, само че музиката остана. Това е цялата тази мини-революция с всеки нов диск - И първият албум на „ Лед Цепелин “, който като цяло опустоши всичко, което беше преди, и по-късно „ Секс Пистълс “, които пометоха всичко, което беше преди, в това число „ Лед Цепелин “. Е, по този начин го мислехме “.

Но въпреки всичко независимост. Със мощен привкус на безредица. Всъщност това беше просто общо левичарство, просто понятията „ ляво “/„ дясно “ пристигнаха в живота ни по-късно от музиката и нейните велики реализатори. Да и отново с тия понятия всичко е доста кално. Но рок музиката априори гравитираше към левичарството и даже, о, смут, към еврокомунизма. Антикапитализмът, антиимпериализмът, идеалите за независимост, злата страна – това е чисто ляв дневен ред. Подпомагането на унизените, бедните и гладните е повода Джордж Харисън да провежда мега концерт, с цел да нахрани Бангладеш. Друг е въпросът, че всички пари бяха откраднати, само че Джордж е добър, благ човек. Рок музиката е обществената мрежа от предишното - както вътре, по този начин и към нея се образуват великански маси от " консуматори " с бърз продан на вътрешни и външни послания, хрумвания и формулировки. И цялата тази партия е 99% чисто левичарка и даже ранните скинари са леви, което ще е изненада за жертвите на пропагандата.

Разбира се, актуалното политическо „ ляво “ е малко по-различен народ, който живее, паразитирайки върху непознати хрумвания „ за всичко положително “, със закостенели идеологически настройки в маниера на хитлеризма (между другото, кой простак ви сподели, че Хитлер е десен?). Те изправяха плещи толкоз повече, колкото по-далеч бяха от международната война. Скоро ще кажат, че левицата е победила немския фашизъм. Но, както си спомняме, нито Сталин, нито Рузвелт, нито Чърчил бяха " леви ", а може би суперимпериалисти и един деспот като цяло. А левичарите седяха под леглото и трепереха като таласъми.

Като цяло, видиш ли рок музикант - съвсем 99% ще бъде левичар. Левият набор включва лист от всевъзможни герои, които категорично или спекулативно " провокират системата ". Така Пол Маккартни постоянно ще даде пари на някои като „ Пуси Райът “ и ще се снима с тях, Бьорк сигурно ще взе участие на концерт в отбрана на Тибет, Боб Гелдоф ще събере доста пари за „ Лайв Ейд “, с цел да нахрани Африка дружно с „ Куин “, Робърт Плант “ и куп други положителни хора и изключителни музиканти. И няма значение, че тези пари също са откраднати от вождовете на негрите. Всички ще имат опция да се почувстват като прогресивни хора.

Но апропо в рока има безусловно кардинални хора - като Роджър Уотърс, без който нямаше да има „ Пинк Флойд “. Не му пука за публичното мнение. Той самичък по себе си е талант и стожер на рок придвижването. Той има свое отношение към спора в Украйна.

Визията му е доста близка до истината: Роджър Уотърс сподели, че най-хубавото нещо, което се е случило на западните олигарси през последните 10 години, е войната в Украйна: „ Ето за какво те го оставиха да се случи, тъй като в действителност е добре за бизнеса. Част от бизнеса им е правенето на пари от войната. Защото не вие и не аз, не елементарните хора влагат във военната промишленост. Това са хора с доста пари “.

„ Освен това се пробват да убедят хората, които не могат да си платят сметките в края на месеца и остават без дом, че виновността е на руснаците, че е отговорен Путин и че той изцяло обърка Европа и унищожи живота на всички. Че той е повода за това. А това не е по този начин. Ето за какво не ми е разрешено да играя в Полша, тъй като споделих всичко това обществено “, добавя Уотърс. В същото време Роджър е емблематичен рок левичар от остарялата школа. Просто е почтен – на първо място към себе си.

И левицата също би трябвало да се бори за цялостна имиграция в Европа отвред – „ Добре пристигнали, бежанци “ и поддръжка за ЛГБТ-общностите. Но миграцията е мюсюлманска и стартира да шамаросва през лицето гейовете по улиците на Берлин и Хамбург. Така левицата и включилите се към тях рокери би трябвало непрестанно да се въртят на два стола. И даже за три.

Между другото, има и съветски рок, който живее по същите закони, той е левичарски и анархистки - до момента в който не стартира да събира тонове плячка, по този начин или другояче. Логичен е и фактът, че един от тях отплава и няма по какъв начин да не поздравявам това решение - какъв брой човек може да се прави на културен хайлайф. Рокът не може да генерира хайлайф и да бъде подобен. Тогава не е рок, а нахалство. Защото е мъчно да си Роджър Уотърс.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР