Година след като Селин Дион отмени турнето си, докато се

...
Година след като Селин Дион отмени турнето си, докато се
Коментари Харесай

Селин Дион: Ще се върна на сцената, дори да се наложи да пълзя

Година откакто Селин Дион анулира турнето си, до момента в който се приспособяваше към живота със Синдром на скования човек , суперзвездата описа за прекарването си  в изявление за NBC News, с цел да разиска страха и компликациите, който е изпитвала по време на появяването на рядкото неврологично заболяване, пише The Hollywood Reporter.

56-годишната певица Дион е диагностицирана със Синдрома на скования човек (SPC) през 2022 година, само че споделя, че от 2008 година насам въздействието му върху нея се усеща по доста способи . Рядкото заболяване предизвиква мускулна вдървеност и мъчителни конвулсии , двойно виждане и нарушена пъргавина при някои от към един на 1 милион души, които са диагностицирани със SPS в международен мащаб.

Селин Дион е трябвало да поправя песните си, когато за първи път е изпитала признаци

В извънредно изявление във вторник вечерта Дион описа пред журналистката Хода Котб от NBC News, че по време на десетилетието , належащо на лекарите, с цел да слагат вярната диагноза, тя е станала извънредно подвластна от облекчението, което са ѝ осигурявали все по-високите дози диазепам, прочут като валиум .

Световноизвестната певица призна, че възходящата ѝ приемливост към валиум я е предиздвикала да взима животозастрашаващи количества от лекарството, отпускано с рецепта.
Gen-Z need to start listening to this Queen's music. They need to appreciate her voice. She has a voice that no other singer has!
— Adele's assistant & Catherine's cousin
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР