Музиката е лек за душата. Музикалният вкус е нещо строго

...
Музиката е лек за душата. Музикалният вкус е нещо строго
Коментари Харесай

Предпочитанията ви за музика издават характера ви

Музиката е лек за душата.

Музикалният усет е нещо строго самостоятелно. Трябва да знаете, че той е определян от вашия характер и вашия темперамент. Хип-хоп, поп, шлагери и рок музиката, която обичате, приказва доста що за човек сте.

1. Ако предпочитате джаз,

Вие сте отзивчива и радостна натура. Хората ви обичат, тъй като не ги натоварвате с наличието си, търсят компанията ви за утеха. Същевременно обаче ви считат за малко безотговорни. Като че ли не всеки път може да се разчита на вас. Не приемате нищо прекомерно във вътрешността, само че това е по този начин, тъй като знаете по какъв начин да отсявате значимото от маловажното.

2. Ако слушате класическа музика,

Вие сте образовани и близките ви харесват. Интелигентни, харизматични, другите биха ви определили като интроверти. Не обичате да участвате в общи диалози и не сте последователи на празните приказки. Не си губите времето с незначителни тематики или хора.

3. Ако обичате рап,

Вие сте енергични, атлетични, хора на действието. Понякога ви считат за враждебно настроени, тъй като сте прекомерно внезапни и казвате истината в очите на хората. Никога не прикривате какво мислите и държите на честните и открити връзки.

4. Ако сте фенове на пънка,

Вие сте необикновен жанр хора. Не се интересувате от мнението на близките, което е постоянно отрицателно за вас. Смятат ви за отпуснати и мързеливи. Истината е, че влагате старания и сила единствено в това, което смятате за в действителност значимо. Не обичате да ви споделят какво да вършиме.

5. Ако слушате попмузика,

Вие сте средностатистически човек. Обичате хубавата музика и положителната храна, приятната компания и почивката. Знаете по какъв начин да се забавлявате, само че отделяте време и за спокойствието си. Хората ви считат за не изключително изобретателни и забавни персони, само че това е по този начин, тъй като сте целеустремени и доста ясно знаете какво желаете.

6. Ако харесвате метъла,

Вие сте спокойни и тихи, само че също по този начин разсеяни и отнесени. Хората биха си помислили, че феновете на метъла би трябвало безусловно да са хулигани или доста шумни, само че в действителност е тъкмо противоположното – Вие сте домошар човек, обичате да четете, разсъждавате по метафизичен въпроси. Ценен другар сте.

7. Ако предпочитате попфолк,

Вие сте лековат темперамент. Умеете да се забавлявате, обичате шумните компании и танците. Предпочитате да сте на открито, в сравнение с да си стоите у дома. Дори когато сте изтощени, не пропускате опция да се съберете с приятелите си, тъй като знаете, че от сън мемоари няма.

Цветелина Велчева

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР