Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на

...
Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на
Коментари Харесай

Shaggy пристига заедно със Sting в Пловдив през юни


Музикантът от Ямайка Shaggy ще се причисли към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив ще имаме изключителната опция да чуем двамата актьори онлайн, които ще изпълнят части от техния иден взаимен албум 44/876, който излиза на 20-ти април.

По време на турнето, бандите на Shaggy и Sting ще свирят дружно едни от най-великите им шлагери като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle, ” “It Wasn’t Me, ” "Mr. Boombastic" и "Angel. ”

Shaggy и Sting в началото стартират да работят дружно по тяхната взаимна нова ария “Don’t Make Me Wait ” – отдадена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в следствие записват цялостен албум, изпълнен с благозвучност, ужасно въодушевление и вдъхновяваща музика.

Те уголемяват взаимната си работа по време на турнето, като ще пътуват дружно със смесена тайфа, включваща музикантите на Sting Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара) и музикантите на Shaggy Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).

Концертът на Sting в Пловдив през юни дружно със звездата Shaggy се организара от съдебномедицинска експертиза. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР