Музикантът Миро направи равносметка на живота си за изминалата година

...
Музикантът Миро направи равносметка на живота си за изминалата година
Коментари Харесай

Миро призна как пиел като смок - на ден събирал по една торба бутилки

Музикантът Миро направи равносметка на живота си за миналата година като показа, че тя е била най-успешната в живота му, тъй като е преборил алкохолна взаимозависимост.

"Пиех общоприетоо като българите, в един миг като се изключи че пиех, когато съм ядосан, го правех и когато съм радостен, и когато съм печален. Думата "зависимост " настава тогава, когато се освободиш от нея ", показа артистът пред bTV.

Той разяснява, че е усетил, че казусът е сериозен при започване на тази година. "Прекарах една цяла нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле поради проблем с алкохола, тъй като пих цяла нощ и си споделих, че не може по този метод: Или загивам от това, тъй като този табиет към този момент ме характеризираше като персона, или ще се измъкна ".

Миро призна, че при него потреблението на алкохол не е била естествена. Обясни, че не е пиел по време на присъединяване, само че сега, в който знае, че остават единствено 40 минути е започвал с бирата. По думите му, освен твърдият алкохол може да повлияе на индивида, само че и лекия, в случай че е в огромно количество.

"Пиех методично и това беше всекидневие ", споделя още той и добавя: "Работата е доста зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, в случай че ги бях събрал на едно място, можеха да създадат една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са цялостни с отрова, която замъглява мисълта ", безапелационен бе музикантът.

В момента Миро се усеща добре и благодари на Бог всеки ден за това, че е изтрезнял. Той споделя историята за борбата с алкохола, с цел да помогне и на други хора в неговата обстановка. Миро бе безапелационен, че не счита да се връща към тази взаимозависимост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР