Музикантът и лидер на партия "Глас народен" Светослав Витков оцеля

...
Музикантът и лидер на партия "Глас народен" Светослав Витков оцеля
Коментари Харесай

Светльо Витков оцеля по чудо в тежка катастрофа - slava.bg

Музикантът и водач на партия "Глас национален " Светослав Витков оцеля по знамение в тежка злополука, провокирана от млад водач с мощен джип. За случая, който е станал в събота към среднощ на Околовръстния път в София, описа самият Витков в профила си във Facebook.
По думите му, той е пътувал в лек автомобил, който се е движил със скорост към 80 км/ч., когато е бил връхлетян от джипа.

"Последва удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене и 5 метра смляна мантинела. Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката обратно, в тази ситуация, ми избави врата от строшаване, само че изхвърчах обратно в тавана, след това паднах някъде на задната седалка, след това отново в тавана и не знам още къде...Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който съумях да се запъна с ръце и крайници... мина цяла безкрайност до момента в който всичко свърши с удар в стената. Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки наранени ", споделя Витков.

След като музикантът съумял да излезе от смачканата кола, видял бял джип "Мерцедес ML " и юноша, който се "вайкал " и казвал, че си е блъснал главата.

"Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките...На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км. в час, при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента. Сигурно е от спирачките, а наглецо? ", добавя още Светльо. Последвало позвъняване до 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ пристигнали бързо и се учудили, че участниците в пътното произшествие са без контузии. По думите на Витков си свършили професионално работата, а колата за спешна помощ пристигнала на десетата минути.

"Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект. След към час и половина протоколи, проби за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н, младежът, водач на джипа, си потегли с бодра стъпка. Искам да Ви попитам, уважаеми, по този начин ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил? Вчера бях аз, а на следващия ден може да сте вие, вашето дете или родител, или всички дружно! Няма опрощение за такова държание на пътя!
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР