Музикантът Дони плаши с вида си. Притеснени фенове се питат

...
Музикантът Дони плаши с вида си. Притеснени фенове се питат
Коментари Харесай

Страшна СНИМКА на Дони! Плаши с вида си...

Музикантът Дони плаши с типа си. Притеснени почитатели се питат какво му се е случило и за какво наподобява по този метод. Промяната се вижда от последните му фотоси, на които наподобява като болен.

Дони е измършавял до неразбираемост и продължава да линее с цялостна мощ. Визията му към този момент плаши освен дребните деца. Наподобява на човек, прекарал последните години в Камбоджа, борейки се за залък самун.

Дори негови другари са озадачени от забележимата смяна и немощния му и аскетичен тип „ Качвам и смъквам килограми. С тези промени не й дотягам на Нели “, пробва се Дони да се майтапи с фрапантната смяна във външността си.

На музиканта Добрин Векилов му се наложило да откаже шоколада, защото сладкото прелъщение разстройвало стомаха му. Проблемът се появил късно една нощ, когато, прибирайки се от турне, го подгонил гладът. Дони, който обожава шоколад, решил да залъже глада си със сладкото блокче. За страдание обаче, лакомството му докарало стомашен дискомфорт и болки. Ето за какво артистът взел решение един път вечно да се откаже от шоколадовите артикули.

" Така се закотвих на 64 кг, колкото тежа в този момент и не отмествам от тях “, признава музикантът. Повече от 20 години Дони е вегетарианец и твърди, че този метод на хранене го държи здрав и цялостен с сила.

show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР