Музикант от Бургаската опера превъртя и подлуди присъстващите на Първомайската

...
Музикант от Бургаската опера превъртя и подлуди присъстващите на Първомайската
Коментари Харесай

Музикант от Бургаската опера опита да отвлече две деца

Музикант от Бургаската опера превъртя и подлуди присъстващите на Първомайската манифестация в центъра на града. 41-годишният Любен Младенов, който свири на валдхорна в градския симфоничен оркестър се появил в разгара на парада и почнал да пее и да танцува пред сцената, написа "Монитор ".

"Държеше се безусловно несъответстващо, ръкомахаше и крещеше като вманиачен. Танцуваше с подскоци и балетна стъпка, имитирайки "Лебедово езеро ". Помислихме, че или е доста надрусан, или че душевен не е добре ", описаха присъстващи на потресаващата сцена. Превъртелият музикант спрял за малко танците, с цел да покаже на манифестиращите нов номер. Той изтръгнал флага от ръцете на знаменосеца, развял го и с маршова стъпка напред почнал да крещи неистово: "Аз съм Царят на народа! Аз съм Повелителят на страната! Гласът на народа! Нося правдата в себе си, вижте ме! ".

Любен вилнял безотговорно на площада, до момента в който служителите на реда не го усмирили и го издърпали настрана. Само няколко минути по-късно обаче мъжът се отскубнал от ченгетата и атакувал с нова стратегия и още по-яростен хъс пред сцената. Повод за новата доза еуфория станала песента "Една българска роза ". Щом евъргрийнът прозвучал, музикантът се изстрелял като торпедо и още веднъж се впуснал в диви танци пред сцената, имитиращи хореографията на умиращия лебед от известния балет.

На финала Любен се проснал по очи на земята пред митингуващите и заледен като в безпомощно положение. Този път униформените се намесили фрапантно, закопчали пощурелия мъж и го прибрали в районното за информация и за разпит.

Няколко часа по-късно обаче обществените изстъпления на валдхорниста Любен из града траяли. Той ненадейно се появил в бургаска черква и почнал да танцува, като редувал викове с пеене. "Не е нападнал никой, само че изглеждаше ужасно. Просто индивида нещо не е добре ", описаха очевидци, които незабавно се обадили в полицията. След следващото осъществяване в храма, униформените още веднъж го прибрали, а дежурният прокурор издал предписание за неотложно въдворяване в локалния психодиспансер. От прокуратурата оповестиха, че Любен към този момент е настанен в психиатрия и следва да бъде проучен за това дали има психологично заболяване и нуждае ли се от дълготрайно лекуване.

Междувременно стана ясно, че още преди да се появи на манифестацията, музикантът се опитал да отвлече две невръстни деца по основната улица "Александровска " пред очите на двамата им родители. "Този човек се появи внезапно с танцова стъпка, хвана хлапетата с двете си ръце и продължи да танцува с тях, отдалечавайки се с тях по улицата. Не изглеждаше като похищение, по-скоро като някаква смешна игра, само че майката се изплаши и се развика, а бащата хукна след него и го удари, след което си прибра децата ", описаха очевидци.

41-годишният Любен Младенов е един от най-хубавите музиканти в бургаската опера. Той работел в оркестъра от дълги години, бил мирен човек и се употребил с огромно почитание измежду сътрудниците си. Досега в никакъв случай не е създавал проблеми, нито е давал признаци на несъответстващо държание. Основната версия е, че ненадейно е отключил психологично заболяване. Не е изключено обаче ненормалното държание да е плод на опиати или опиати. Наскоро Любен бил заловен от служителите на реда да кара колата си, надрусан с марихуана. За това нарушение той е осъден с три месеца "лишаване от независимост " в изпитателен период от 3 години. Присъдата е била издадена единствено преди месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР