Музикалният театър е подготвил празнична новогодишна програма за своите зрители

...
Музикалният театър е подготвил празнична новогодишна програма за своите зрители
Коментари Харесай

Музикалният театър с празнична програма до края на годината

Музикалният спектакъл е подготвил празнична новогодишна стратегия за своите фенове до края на годината.

Първата покана е за обичайния Коледно-новогодишен концерт-спектакъл в театъра. Изданията са три - на 20 декември (неделя) от 17:00 часа и на 22 и 23 декември от 19:00 часа.

Публиката ще види празнична приказност от известни мелодии от оперети, мюзикъли и обичани коледни песни. На Коледно-новогодишния театър ще прозвучат и неизпълнявани до момента в България музикални номера, които са доста известни в същото време на годината по западноевропейските подиуми.

За първи път ще прозвучи обработка на известната коледна ария „ Тиха нощ “, изпълнена акапелно от квинтет солисти. Един от акцентите в програмата на спектакъла е нов аранжимент, изработен за концерта от Маестро Людмил Горчев, на песента „ Барселона “ от Фреди Меркюри.

Специално присъединяване в концерта ще има Балет „ Арабеск ”, който ще извърши „ Кайзер валс “ от Йохан Щраус.

Режисьор на спектакъла е Явор Радованов, създател на сюжета е Станислава Ризова. Сценографията е дело на Пеньо Пирозов и Георги Златанов, а зад въздействащата хореография стои почерка на прима балерината на театъра Йоанна Стоянова. Участват звездите на Музикалния спектакъл Марияна Арсенова, Зорница Дамянова, Олга Динова, Еделина Кънева, Александър Мутафчийски, Богомил Спиров, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Владимир Грудков, Стефан Петков и други.

„ Ние, артистите, които желаеме да работим, макар сегашната обстановка в страната, сервира с доста обич и вяра нашите коледно-новогодишни спектакли и ви каним да честваме дружно ”, споделя шефът на Музикалния спектакъл Марияна Арсенова.

От името на своите сътрудници, които нямат самообладание да се срещнат с публиката, тя кани фенове и на 29 декември 2020 година от 19:00 часа на обилната режисура на най-обичаната и известна оперета на Калман „ Царицата на чардаша ”.

Кулминацията на празничните събития в Музикалния спектакъл е на 31 декември от 17:00 часа – часове преди настъпването на Новата 2021 година, когато е новогодишния театър на „ Прилепът ”. След извънредно сполучливото издание предходната година, театърът ще посрещне фенове и тази година на 31 декември. Традиционно оперетата на Краля на валса се играе във всички немскоезични страни точно на Нова година. За феновете на Музикалния спектакъл са готови доста изненади и празнична лотария по време на спектакъла.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР