Музикалният изпълнител The Weeknd е взел решение да бойкотира бъдещи

...
Музикалният изпълнител The Weeknd е взел решение да бойкотира бъдещи
Коментари Харесай

The Weeknd обяви бойкот на наградите „Грами“

Музикалният реализатор The Weeknd е взел решение да бойкотира бъдещи издания на премиите „ Грами “, откакто остана без нито една номинация в тазгодишното им издание.

31-годишният канадец, чийто сингъл Blinding Lights се трансформира в безспорен международен хит миналата година, не доближи до финалната селекция и разпозна в това „ офанзива “, съобщи „ Би Би Си “.

В изказване, оповестено дни преди раздаването на оценките, попзвездата означи, че повече няма да разрешава на лейбъла си да изпраща музиката му като кандидатура за „ Грами “.

Освен това няма да участва на церемониите на премиите, до момента в който Академията за звукозапис, която провежда събитието, не се отърве от „ тайните комисии “, решаващи доста от номинациите.

Обичайно процедурата по гласуването включва анонимни панели от музиканти, хора от звукозаписни компании и специалисти. Те имат крайна дума за това кой да бъде класиран във финалната селекция.

В отговор на бурната реакция на The Weeknd за „ Ню Йорк Таймс “ настоящият изпълнителен шеф на Академията за звукозапис, Харви Мейсън-младши, изясни, че организацията „ непрестанно се трансформира “. „ Всички сме разочаровани, когато някой е смутен. Но ще кажа, че ние непрестанно се развиваме. И тази година, както и през миналите години, ще разгледаме настойчиво по какъв начин да подобрим процеса си по награждаване, в това число комисиите за ревизиране на номинациите “, сподели той.

Хитът Blinding Lights бе класиран като най-слушания в световен мащаб за 2020 година и към този момент донесе на The Weeknd награди от MTV.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР