Музикалният фестивал MTV представя Varna Beach. 12-часовият музикален маратон ще

...
Музикалният фестивал MTV представя Varna Beach. 12-часовият музикален маратон ще
Коментари Харесай

Световно известни изпълнители ще се качат на сцената на МТВ във Варна

Музикалният фестивал MTV показва Varna Beach. 12-часовият музикален маратон ще стартира през днешния ден по обед на Южния плаж в града и ще бъде кулминационната точка в програмата на Варна като Европейска младежка столица. Очакванията на уредниците са повече от 25 хиляди души да се съберат в града, с цел да чуят своите обичани български и задгранични поп реализатори, оповестява Българска национална телевизия.

Целият град се приготвя са най-голямото събитие на МТВ за тази година. Пристигат хора от цялата страна. На ж.п. гара Варна дойде и нощният трен от София, в който пътуващите почитатели получиха 50% понижение на билетите. Има и доста посетители от чужбина. Организаторите оповестиха, че към момента има малко останали билети, които могат да се закупят на място. Наш екип съумя да вземе изявление от президента на организацията, която менажира сходни събития и да снима част от процеса по създаване на 80-метровата сцена на МТВ, на която след броени часове ще стъпят Биби рекса, Стив Аоке, Тайни Темпа, Джонас Блу, както и някои от най-обичаните български реализатори.

Закупилите билети би трябвало да знаят, че пропускането ще стартира в 12 часа и един път напуснали зоната, няма да бъдат позволени наново. На входа всички ще бъдат претърсвани. По време на концерта могат да се внесат единствено непрофесионални фотоапарати, мобилни телефони, вода в пластмасови неразпечатани бутилки - до 500 мл на човек. Забранява се внасяне на тромби, звукозаписни устройства, летящи фенери, алкохол, храна и фойерверки. Патрули с кучета ще претърсват региона към входовете непрекъснато. Във връзка с провеждането на концерта през целия ден ще бъде спряно придвижването по ул.„ Вълноломна ", а от 11 часа и в сектори от бул. " Приморски ". Допълнителни рейсове са обезпечени по линии 20, 22, 31 и 17 на градския превоз от ЖП гара.

Една от най-големите подиуми, строени в България от няколко дни се намира на Южният плаж във Варна. На нея своите хитови части ще изпълнят 8 от най-високо позиционираните в класациите поп музиканти. За множеството от тях това е първото посещаване в България.

Заедно със световноизвестните имена като Стив Аоке, Тайни Темпа и Джонас Блу, на сцената на МТВ ще се качат и български реализатори.

Според уредниците на музикалния фестивал, техните събития имат огромно влияние върху локалната общественост, трансформирайки града в привлекателна туристическа дестинация.

Робърт Куърк съобщи, че условията на МТВ във връзка с качеството на звука и образните резултати са доста високи и ще бъдат спазени на концерта във Варна. Той в действителност ще бъде най-мащабното музикално събитие на малкия екран за тази година, а публиката ще може да се наслаждения на необикновен тон, светлинно шоу и пиротехника.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР