Германци и поляци са първите чужди туристи по южното ни

...
Германци и поляци са първите чужди туристи по южното ни
Коментари Харесай

Германци и поляци са първите чужди туристи по южното Черноморие

Германци и поляци са първите непознати туристи по южното ни Черноморие при започване на новия летен сезон. Вече има почиващи съвсем във всички морски градчета и курорти, поетапно отварят порти магазини и заведения.

Това разяснява на старта на сезона Евелина Пулева от Регионалната туристическа камара в Бургас. По думите й топлото време при започване на юни е едно обещаващо начало на лятото. 

Колко излиза почивката на море у нас и при съседите
 
" Още преди месец го декларирахме с сътрудници, че добре се движим с ранните записвания. Надяваме се, че това, което се случи с третия европейски туроператор няма  да окаже въздействие и се надявам, че ще създадем доста добър сезон. Все си мисля, че Полша ще остане от водещите пазари, най-много поради обстоятелството, че на летище Бургас кацат много полети и много поляци преоткриха България. Предполагам, че сигурно и Англия и Германия отново ще са едни от пазарите, които обичайно са присъщи за нашето Черноморие ", сподели Пулева. 

Като цяло, упованията на туристическия отрасъл са за мощен летен сезон, акцентира още Евелина Пулева. 

 istock istock
А трендовете и провокациите през новия летен сезон през днешния ден ще разискват в Несебър специалисти от другите звена на туристическия отрасъл. На профилирана конференция, озаглавена “Изживей България “ ще се съберат туроператори, представители на самолетни компании, мениджъри в областта на туризма и кметове на морски общини.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР