Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година спечели менторската

...
Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година спечели менторската
Коментари Харесай

Победата на Ния от Гласът на България нагласена?

Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година завоюва менторската конкуренция в шоуто за гении Гласът на България. Неговото протеже Ния Петрова се окичи с успеха и си потегли с 50 бона по-богата след финала на предаването, само че съгласно слуховете успеха не е напълно почтена.

Фаворитката получи като премия и авторска ария по текст и музика на Вида Пиронкова. Макар че Ния е талантлива с чудесни гласови данни, феновете не са съгласни с успеха ѝ в музикалното шоу. Феновете са безапелационни, че съперниката ѝ Виктория Динкова е по-добра певица, написа Таблоид.

Някои побързаха да упрекнат Поли Генова за неуспеха и я упрекнаха, че е подбрала несъответствуващи песни в ролята си на наставник.

Динкова сграбчи всички още първоначално, откакто показа, че бяга от предишното си, в което редовно е била пребивана от татко си. След като навършила 17 и станала независима, съумяла да се измъкне от родителите си. Следствие на кошмара обаче дълго време страдала от паник офанзиви, а нервите ѝ били изцяло разрушени.

Победителката Ния има постоянни връзки в музикантските среди. Тя е племенница на известния текстописец Александър Петров, който чудесно познава Иван Лечев още преди той да стане наставник във формата.

„ Ния пее в действителност доста добре, само че Вики я превъзхожда! Шоуто за жал остави подозренията, че има нещо нагласено! “, недоволстват в интернет форумите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР