Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година спечели менторската

...
Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година спечели менторската
Коментари Харесай

Мега скандал в “Гласът на България”: Победата на Ния нагласена?

Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година завоюва менторската конкуренция в шоуто за гении „ Гласът на България “. Неговото протеже Ния Петрова се окичи с успеха и си потегли с 50 бона по-богата след финала на предаването, само че съгласно слуховете успеха не е напълно почтена .

Фаворитката получи като премия и авторска ария по текст и музика на Вида Пиронкова. Макар че Ния е талантлива с чудесни гласови данни, феновете не са съгласни с успеха й в музикалното шоу. Феновете са безапелационни, че съперниката й Виктория Динкова е по-добра певица, писа „ Таблоид “.

Някои побързаха да упрекнат Поли Генова за неуспеха и я упрекнаха, че е подбрала несъответствуващи песни в ролята си на наставник.

Динкова сграбчи всички още първоначално, откакто показа, че бяга от предишното си, в което редовно е била пребивана от татко си . След като навършила 17 и станала независима, съумяла да се измъкне от родителите си. Следствие на кошмара обаче дълго време страдала от паник офанзиви, а нервите й били изцяло разрушени.

Победителката Ния има постоянни връзки в музикантските среди. Тя  е племенница на известния текстописец Александър Петров, който чудесно познава Иван Лечев  още преди той да стане наставник във формата.

Ния пее в действителност доста добре, само че Вики я превъзхожда! Шоуто за жал остави подозренията, че има нещо нагласено! “,  недоволстват в интернет форумите.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР