Музикален път в холандската провинция Фризия подлуди за дни местните

...
Музикален път в холандската провинция Фризия подлуди за дни местните
Коментари Харесай

Музикален път в Холандия подлуди местни жители

Музикален път в холандската провинция Фризия подлуди за дни локалните поданици. Как хубавата концепция се трансформира в призрачен сън - вижте.

Вие наближавате пеещия път - бодро известява табела пред специфичната права, основана да доставя наслаждение и въодушевление на пътуващите, а и да подкрепя сигурността. Защото на шосето са инсталирани релефни ленти. При придвижване върху тях звучи химнът на провинцията.

Тази година основният град на Фризия - Леуварден е европейска столица на културата и планът подхожда на събитието. Има и практична цел - с цел да чуеш музиката, би трябвало да намалиш скоростта до лимита от 60 километра в час. Авторите обаче очевидно не са взели поради живеещите в близкото село.
- В петък получихме писмо, че ще сложат такива ленти. В събота вечер си легнахме и цяла нощ слушахме химна. Това е психически тормоз.
На никого не е хрумнало и че доста водачи ще решат да пробват дали музиката ще тръгне при по-висока скорост и ще минават още веднъж и още веднъж, натискайки газта.

- Няма прекъсване 24 часа в денонощието. И не е една мелодия, а какафония от звуци. Много е дразнещо.
Така единствено за ден музикалният път свърши в небитието - локалната администрация реши да отстрани нововъведението, с цел да има успокоение и мир.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР